Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2013 Perşembe 21:04
Türk Kızılayı, Toplum Liderlerini Bilgilendirdi
Karadeniz Ereğli’de Türk Kızılay Ereğli Şubesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen toplantıda toplum liderleri bilgilendirildi. Toplum liderlerini bilgilendirme toplantısı’ gerçekleştirildi.

Karadeniz Ereğli Öğretmenevi Toplantı Salonunda düzenlenen 'Toplum Liderlerini Bilgilendirme Toplantısı'na, Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci KILIÇ, Karadeniz Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yusuf OKTAY ile Okul Müdürleri ve Öğretmenleri katıldı. Seminerde toplum liderleri ve toplum katılımı, güvenli yaşam ve Türk Kızılayı, afetlerle ilgili terimler, afet yönetimi, depremlerin oluşumu ve bu felaketlere karşı nasıl önlem alınacağı konularında eğitimine katılanlara bilgiler verildi.

Eğitimle ilgili açıklamada bulunan Karadeniz Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yusuf OKTAY,’Öncelikle toplum liderlerini bilgilendirme toplantısı olup ilçemizdeki ilköğretim okullarının müdürleri ve öğretmenlerini kapsamaktadır. Üç gün boyunca her gün 13.00 ila 17.00 saatleri arasında devam edecek. Öncelikle Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze Kızılay olarak teşekkür ediyorum.’ dedi.

Düzenlenen eğitim seminerine konuşmacı olarak Maden Mühendisi Şükran Uzun KIRÖMEROĞLU, Maden Yüksek Mühendisi Dr. Ayşe YAVUZDOĞAN, Kamu Yönetimi Uzmanı Nazmiye UZUN ve Jeoloji Mühendisi Şaban KOÇ katıldı

 
Gösterim : 2172
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21683886, Bugün: 4586 kez ziyaret edilmiştir.