Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Perşembe 18:36
Fatih ÇAKIR VE Fatih TAR Bir Araya Geldi
Adalet ve Kalkınma(Ak) Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Fatih ÇAKIR, Ereğli DEmir ve Çelik Fabrikaları(ERDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekili Fatih TAR ile bir araya geldi.

Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Fatih ÇAKIR, ziyaretin verimli geçtiğini belirterek; ‘Sayın ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekilimize bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendisi çok samimi ve sıcak bir şekilde bizleri karşıladı. Göreve başladıktan sonra yaptığımız ziyaretlerde ve görüşmelerde tarafımıza iletilen sorunları kendileri ile paylaşma ve Karadeniz Ereğli ile ilgili düşüncelerini alma fırsatı bulduk. Karadeniz Ereğli meselelerini ayrıntılı bir şekilde değerlendirdik. Sayın TAR, bizlere; ‘Erdemir ile Karadeniz Ereğli’yi bir bütün olarak gördüğünü, Erdemir’in Türkiye ve bölgemiz için çok kıymetli bir kuruluş olduğunu, Karadeniz Ereğli’nin gelişimi ve memleketin hayrına olacak her işte, ciddi her projede bizlerin yanında olduklarını belirttiler.’ dedi.

ERDEMİR’in bölge sanayi ve ticari hayatına daha fazla katkı sağlaması gerektiğini belirten ÇAKIR, ‘Biz Karadeniz Ereğli’yi ERDEMİR’le bir bütün olarak düşünüyoruz. Bölge milletvekillerimiz ve hükümetimizin bölgemizin kalkınmasına yönelik üreteceği projeler ve yatırım sürecinde de sayın Tar ve Erdemir yönetimin yanımızda olacağına inanıyoruz. Bir çok konu üzerinde bilgi paylaşımında bulunduğumuz görüşmede sonuç olarak şunu belirtmeliyim ki görüşmemiz bölgemiz adına oldukça verimli geçmiştir.’dedi.

ERDEMİR’de yaklaşık bir saat süren görüşme, samimi bir ortamda gerçekleşirken, ÇAKIR ve TAR, Karadeniz Ereğli meselelerinde diyalog halinde olacakları konusunda da mutabık kaldılar.

 
Gösterim : 2435
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21701165, Bugün: 1201 kez ziyaret edilmiştir.