Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Salı 19:37
Karadeniz Ereğli’de Taksicilerden ‘Sarı Eylem…’
Karadeniz Ereğli’de 27.11.2012 Salı günü sabaha karşı 05.30’da meydana gelen Trafik Kazasının ardından ölen taksicinin meslektaşları olay yerinde yol kapatarak eylem yapmak istedi. Eylem yapmak isteyen taksicilere Polis izin vermedi.

Yeşiltepe-Kepez yolu ile ilgili açıklama yapan Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet CİVELEK, bakıma alınmayan yolla ilgili Zonguldak Milletvekillileri ve Karayolu yetkililerine tepki gösterdi. Başkan CİVELEK, yolda eyim hatası olduğunu, burada birçok kaza ve bu kazalarda yaralı hatta ölümlü kazaların meydana geldiğinin altını çizdi. CİVELEK, yolun yapılmasıyla ilgili olarak yetkilileri göreve davet etti.

Basın açıklamasının ardından yol kapatmak için ısrarcı olan şoförler, Polisle eylem pazarlığına girişti. Polis yolun kapatılmasına izin vermeyince yaklaşık 100 taksici korna basarak şehir merkezine doğru eylem yaptı.

Daha sonra taksiciler duraklarına geri dönerken, eylem sorunsuz bir şekilde sona erdi.

 
Gösterim : 1939
YORUMLAR
Yolcu / Ahde Vefa bu mudur?
Ereğli'de uzun yıllar minibüs, halk otobüsü ve son olarak ta taksi şoförlüğü yapan Seymen Tekinarslan'ın geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi bizleri derinden üzdü. Ereğli'deki Taksiciler, meslektaşlarının ölümüyle birlikte eylem yaparak tepkilerini ortaya koydular. Ya Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi? Uzun yıllar minibüs ve halk otobüsü şoförlüğü yapan Seymen Tekinarslan'ın ölümü neden Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi'nin web adresinde yeralmadı. Bu mudur ahde vefa örneği?
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21706397, Bugün: 104 kez ziyaret edilmiştir.