Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2023 Çarşamba 23:34
ORUÇ ve BOZKURT’tan Ereğli Kaymakam’ına Ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Saadet Oruç ve AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Saffet Bozkurt, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Saadet Oruç ve AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Saffet Bozkurt, beraberinde Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, İl Genel Meclis Üyeleri ve Parti yöneticileri ile birlikte Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı'yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç "Bugün burada bulunma sebebimiz hem milletvekili adayı olan Saffet Bozkurt'a hayırlı olsun dileklerimizi sunmak ve sizleri de ziyaret ederek Ereğli ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunmak için geldik. 2 dönemdir Ereğli’mizin mecliste temsil edilememesinin ardından Saffet Bozkurt'un aday olması bizleri mutlu etti. Zonguldak bizim için önemli bir değer ancak Ereğlili olmam ve burada büyümem hasebiyle partimiz tarafından Ereğli'ye 2’nci sıra milletvekili adayının verilmesi beni ayrıca mutlu etti. Sizlerle de olan ziyaretimiz kapsamında Ereğli ile ilgili yapılabilecek olan bir çalışma ya da talepleri dinleyerek bu konuda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla geldik. Saffet Bozkurt’a hayırlı olsun dileklerimizi sunuyorum" dedi.

Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç'a güzel dilekleri için teşekkür ettiğini dile getirdi.

Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 
Gösterim : 351
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551921, Bugün: 1864 kez ziyaret edilmiştir.