Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2023 Perşembe 22:01
KDZ. EREĞLİ, EMITT FUARINDA İLGİ GÖRÜYOR
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT 2023 de açtığı stant ziyaretçilerin ilgisini görüyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi, 12-15 Nisan tarihi arasında düzenlenen TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMIIT 2023’a katıldı.

Fuarda, Kdz. Ereğli Belediyesi ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtıyor, yöresel ürünlerini de açtığı stantta sergiliyor. Kdz. Ereğli stantı, açılışın ilk gününde yoğun ilgi gördü.

Kdz. Ereğli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz, stanta ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Adayı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhiddin Böcek, Çanakkale Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nedim Sözbir, İzmir Tire Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım, İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse, İBB Başkanlığı Koruma Güvenlik Müdürü Mustafa Akın, Dedeman Oteller Zinciri Koordinatör ve Satış Müdürü Zümrüt Kozlu, Sümeyra Kırkoğlu, Serap Bakırhan ve Kdz. Ereğlili hemşehrimiz İstanbul Este Orange Clinic Güzellik Merkezi sahibi Tuğba Çömlekçioğlu’yla yakından ilgilenerek kendilerine fındık ve Osmanlı Çileği reçeli takdim etti, kenti tanıtan broşürler verdi.

Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz, İstanbul’da bulunan Ereğli ve Zonguldaklı hemşerilerimizi Cumartesi gününe kadar 7. Salon 7411 nolu Kdz. Ereğli standına davet etti.

 
Gösterim : 466
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550652, Bugün: 595 kez ziyaret edilmiştir.