Kayıt Tarihi: 15 Mart 2023 Çarşamba 13:30
NERİMAN POSBIYIK; “HALKIMIZ İŞTE BENİM İTTİFAKIM, İŞTE BENİM ADAYIM DİYEBİLMELİDİR”
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık, Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerden Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Türkiye’nin 14 Mayıs’ta çok önemli bir seçimi yaşacağını belirten Posbıyık, bu süreçte Millet İttifakı’nın halkın karşısına soru işaretleri oluşturacak adaylarla çıkmayacağına inandığını belirterek; “Halkımız işte benim ittifakım, işte benim adayım diyebilmelidir” dedi. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mehmet Kılıç da, Neriman Posbıyık’ın Ereğli ve bölge ye en iyi hizmeti edeceğine inandıklarını belirterek; “Kendisini destekliyoruz” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık, Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilere yönelik ziyaretleri kapsamında bugün Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Beraberinde meclis üyeleri ve dostlarıyla birlikte İlçe Başkanı Mehmet Kılıç ve yönetimini ziyaret eden Posbıyık, 14 Mayıs’ta birlikte başarmak için kenetlendiklerini bildirdi.

KILIÇ: NERİMAN POSBIYIK EREĞLİ’NİN VE BÖLGENİN SORUNLARINI VE İHTİYAÇLARINI BİLİYOR, KENDİSİNİ DESTEKLİYORUZ

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mehmet Kılıç, yaptığı konuşmada nazik ziyaretleri için Neriman Posbıyık’a ve arkadaşlarına teşekkür ederek şunları söyledi:

“Posbıyık ailesi Ereğli’ye çok güzel hizmetler yaptı. Ereğli’ye dışarıdan gelen bir misafir şehircilik anlamında çok güzel işlerin olduğunu ancak her hangi bir devlet yatırımının olmadığını görüyor. Bunu ilçemize gelenler de söylüyor artık. 25 bin nüfuslu Kilimli de dahi 3 yıl içinde Kaymakamlık ve Emniyet Binası yapıldı. Ereğli’nin nüfusu 200 bin. Millet İttifakı Zonguldak’tan en az 3 Milletvekili çıkaracaktır. Ülkenin durumu, tek adam rejimi ve ekonomik olarak çok zor durumda. Neriman Hanım yıllardır siyasetin içerisinde. Ereğli’nin eksikliklerini ve ihtiyaçlarını biliyor. Köy köy geziyor. İnanıyorum ki, CHP Genel Merkezi ilk sıralarda yer verecektir kendisine. Gelecek Partisi olarak Neriman hanımın Ereğli’ye ve bölgeye en iyi şekilde hizmet edeceğinden eminiz. Ereğli’de iddialı olmak demek, Batı Karadeniz’de iddialı olmak demektir. En fazla nüfus oranı buradadır. 2019 yerel seçimlerinde diğer 6 ilçenin toplam belediye seçmen sayısı 94 bindi. Ereğli’nin tek başına 73 bindi. Genel Merkezi’mizin Zonguldak ile ilgili kararı Perşembe günü belli olacak. Muhtemelen CHP adaylarını destekleyeceğiz. Biz Gelecek Partisi Kdz. Ereğli teşkilatı olarak her zaman olduğu gibi Neriman Hanımın yanında olacağız ve birlikte başaracağız.”

 
Gösterim : 371
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548277, Bugün: 2382 kez ziyaret edilmiştir.