Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2023 Çarşamba 21:31
Civelek, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığına adaylığını açıkladı
Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 4 Şubat’ta gerçekleştirilecek olağan genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıklayan Cevdet Civelek; “Esnaflarımızın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini alarak sürekli diyalog halinde olacağız. Karadeniz Ereğlili esnaf dostlarımız yalnız değildir. Bizim amacımız; esnaf ve sanatkarlarımızın rekabet gücünü yükseltip, finansal olarak ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olmak ve birlikte hareket etmektir.”dedi.

Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, basın toplantısı düzenleyerek, 4 Şubat 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Purple Kafe’de düzenlenen toplantıda Civelek’in yönetiminde yer alacak Okan Şimşek, Fatih Gürgün, Ayhan Erol ve Emin Karakaya da hazır bulundu.

“ŞEFFAFLIK İLKEMİZ OLACAK”

Civelek, konuşmasında ilçedeki esnaf ve sanatkarları daha güçlü bir konuma getirmek için gayret göstereceklerini kaydetti ve “Belli plan ve program çerçevesinde; Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin çalışmalarında çıtayı yükselteceğiz. Esnaflarımızın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini alarak sürekli diyalog halinde olacağız. Karadeniz Ereğlili esnaf dostlarımız yalnız değildir. Bizim amacımız; esnaf ve sanatkarlarımızın rekabet gücünü yükseltip, finansal olarak ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olmak ve birlikte hareket etmektir. Mücadelemiz, günümüzün zorlu piyasa koşullarında esnafımızın ve sanatkarlarımızın yanında olmaktır. Dürüstlüğün olduğu yerde huzur olur, mutluluk olur. Şeffaflık ilkemiz olacaktır.”dedi.

“‘KEŞKE DAHA ÖNCE YÖNETİME GELSELERDİ’ DEDİRTECEĞİZ”

Gazetecilerin soruları üzerine Civelek, Kooperatifin üye listesini yönetimden istedikleri halde alamadıklarını; Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı olmasının Kooperatif başkanlığı için bir sakınca oluşturmadığını ; Kooperatifin puanını yükselterek kredibilite oranının arttırmayı hedeflediklerini açıkladı ve “size söz veriyorum ‘keşke daha önce yönetime gelselerdi’ dedirteceğiz” diye konuştu.

Civelek, Merhum Şoförler Odası Başkanı İbrahim Güve’den, Merhum Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel’den ve Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan’dan övgü ile bahsederek “ben onların yanında yetiştim” dedi.

Ekipten Fatih Gürgün de, kooperatif kredilerinin kullandırılmasında şikayetler alındığını iddia ederek yönetime geldiklerinde adaletli davranacaklarını savundu.

 
Gösterim : 682
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21666363, Bugün: 3280 kez ziyaret edilmiştir.