Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2023 Perşembe 16:08
NERİMAN POSBIYIK, KARIŞ KARIŞ EREĞLİ VE ALAPLI’YI GEZİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olması beklenen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi, Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Ereğli ve Alaplı’yı adım adım dolaşıp, halkla bir araya geliyor, köy, belde ve mahallelerde yoğun ilgiyle karşılanıyor. Kdz. Ereğli’de kurduğu Kadın Gücü Kooperatifi ile kadınlara istihdam kapısı açan, kadın üreticileri bir araya getiren ve ürünlerin marka haline gelmesini sağlamak için çalışmalar yapan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, Ereğli ve Alaplı ilçesinde son 3 ayda 31 köy, 12 mahalle ve 4 beldede halkla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Zonguldak Milletvekili aday adayı olması beklenen Neriman Posbıyık, köy ve kent merkezlerinde gerçekleştirdiği bu ziyaretlerde halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanıyor. Kadın Gücü Kooperatifi’nin yaptığı çalışmaları anlatıp, bölgesinin ve ülkenin güncel siyasi konuları üzerinde değerlendirmelerde bulunan Posbıyık, vatandaşların dertlerine de ortak oluyor.

3 ayda 3 bin kilometre yol kat ederek halka ulaşan Neriman Posbıyık, Ereğli ve Alaplı bölgesinde sürdürdüğü halk buluşmalarına aralıksız devam edeceğini belirterek; “Hemşehrilerime sıcak ve samimi karşılamaları için teşekkür ediyorum. Tabi ben eşimin belediye başkanlığındaki ilk döneminden itibaren siyasetin de içindeyim. Bu süreçte bir çok proje gerçekleştirdik, bir çok sivil toplum hareketinde görevlerde bulundum. 2011 yılı CHP Zonguldak 3. Sıra Milletvekili adaylığım döneminde de tüm köy ve mahallelerimizi dolaşarak halkımızla bir araya geldim. Hiçbir zaman hemşehrilerimle bağım kopmadı, hep birlikte olduk. Ancak özellikle son üç 3 ay içerisinde bu ziyaretlerimi yoğunlaştırdım. Bundan sonra tempomuzu daha da artırarak halkımızla kucaklaşmayı, onlarla sohbet edip dertlenmeyi sürdüreceğim” dedi.

 
Gösterim : 5859
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21624358, Bugün: 2316 kez ziyaret edilmiştir.