Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2021 Salı 21:02
BAŞKAN POSBIYIK, ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Posbıyık, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda cumhuriyetin aydınlılık ışığını yaymaya devam eden, yürekleri vatan ve cumhuriyet sevgisiyle dolu nesiller yetiştiren, bizleri bilgiyle donatıp özgüven ve güç veren bütün öğretmenlere şükran borçluyuz.

‘24 Kasım’ların Türkiye’nin bilimin ve aklın yolunda, çağdaş bir eğitim sistemi hedefine ulaşılması için vesile olmasını diliyorum.

Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin ilkelerini, devrimleri hepimize öğreten Aydınlık yüzlü öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Çalışan öğretmenlerimiz, atanmayan öğretmenlerimiz, emekli öğretmenlerimiz, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi minnetle, rahmetle anıyorum.

Çocuklarımızın daha iyi eğitim görmesi, eğitim hakkından eşit yararlanabilmesi, hayatlarının kültürle, sanatla, müzikle, sporla zenginleşmesi için tüm gücümüzle çaba göstermeye, bu konuda öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Öğretmenlerimiz hepimizin hayatında büyük dönüşümler yapmışlar, bizler için yol gösterici, öğretici olmuşlardır. Bilgiyle yolumuzu aydınlatmışlardır.

Bu vesileyle ulusumuzun başöğretmeni Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla, minnetle anıyorum.

Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştiren öğretmenlerimiz, öğretmen gününüz kutlu olsun!”

 
Gösterim : 647
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550046, Bugün: 4151 kez ziyaret edilmiştir.