Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2020 Pazartesi 18:50
Muhtarlar Günü'nde, Muhtarlar Derneği'ni Kapatma Kararı Aldılar
Kdz. Ereğli'ye bağlı Gebe Köyü Muhtarı ve Kdz. Ereğli Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Adnan Alar; "Bugün açılmasına sebep olan birtakım oluşumların ortadan kalması nedeniyle, Ereğli’de 2017 yılında kurulan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ni arkadaşlarımızla birlikte karar vererek kapatma kararı aldık. " dedi.

Gebe Köyü Muhtarı ve Kdz. Ereğli Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Adnan Alar ve dernek üyeleri Olay67 Haber Portalı'na yaptığı özel açıklamada, 2017 yılında kurulan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ni kapatarak, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği’ne katılma kararı aldıklarını ifade etti. 2020 yılında oluşan yeni oluşumlarla birlikte daha da güçlü olabilme ve şehre daha faydalı olabilme adına böyle bir karar aldıklarını söyleyen Alar yaptığı, açıklamada şunları söyledi;

ALAR "SİYASİLER, MUHTARLARI BÖLÜP PARÇALAMAYA ÇALIŞTILAR"

"Kdz. Ereğli Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, malumunuz üzere 2017 yılında bir vesileyle 2 defa muhtarlar derneğine aday olmamız münasebetinin neticesinde, Haziran ayı seçimlerinin bittiğinde istifa eden arkadaşlarımızın en azından boşta kalmamaları için kurmuş olduğumuz bir dernekti. Maalesef o gün şehrimizde siyaset yapan siyasiler, muhtarların arasına girip, muhtarlarımızı bölüp, parçalamaya çalıştılar ama başarılı olamadılar. Hepsi bir vesile ile siyaset arenasından çekilip gittiler. Bugün açılmasına sebep olan birtakım oluşumların ortadan kalması nedeniyle, Ereğli’de 2017 yılında kurulan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ni arkadaşlarımızla birlikte karar vererek kapatma kararı aldık. 2020 yılında oluşan yeni oluşumlarla birlikte daha da güçlü olabilme, şehrimize faydalı olabilme adına böyle bir karar aldık. İnşallah hayırlı olur. 11-12 arkadaşımızla beraber tekrar üyeliklerimizi Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği’ne yapacağız. Şehrimiz için, üzerimize düşenleri yapmak için elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız."

 
Gösterim : 977
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549682, Bugün: 3787 kez ziyaret edilmiştir.