Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2020 Cuma 18:34
EREĞLİLİ MOTERCULARIN PARK ÇİLESİ!
Kdz.Ereğli Motosiklet Kulübü, ilçenin belirli noktalarında motosiklet park alanı istediklerini yineledi, geçtiğimiz gün belediye ve trafik ekiplerinin motosikletleri kaldırmasına tepki gösterdi.

Kdz. Ereğli Belediyesi'ne daha önce ilçede sayıları giderek artan motosiklet kullanıcılarının karşı karşıya kaldığı park sorununun çözümü noktasında resmi yazı ile başvuru yapıldığını ancak herhangi bir yanıt gelmediğini belirten Kdz.Ereğli Motosiklet Kulübü, ilçede tek resmi motosiklet kulübü olduklarını hatırlattı. Gürültü kirliliğine neden olan, kasksız dolaşan ve huzursuzluk yaratan motosiklet kullanıcılarını kendi bünyelerine dahil etmediklerini ve bu yönde vatandaşı huzursuz eden davranış içerisinde olanları yetkili mercilere de bildirdiklerine değinen Kdz.Ereğli Motosiklet Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

İLÇENİN TEK RESMİ MOTOSİKLET KULÜBÜ

"Kdz.Ereğli'de önceki gün ilçenin farklı noktalarında park halinde olan motosikletler, yaya geçişlerini engellediği gerekçesi ile cezai işlem uygulandıktan sonra kaldırıldığını gördük. Kdz.Ereğli'nin tek resmi Motosiklet Kulübüyüz. İlçemizin adını Türkiye'nin pek çok noktasında düzenlenen etkinliklere katılarak duyuruyoruz bunun yanı sıra yaptığımız sosyal projelerle de örnek olmaya çalışıyoruz.

"O SÜRÜCÜLERİ UYARIYOR, İÇİMİZDE BARINDIRMIYORUZ"

Dernek yönetimi olarak ilçemizde zaman zaman gürültü kirliliğine neden olan kasksız dolaşan huzursuzluk yaratan motosiklet kullanıcılarını uyarıyoruz ve derneğimizde bu tür kişilerin barındırmıyoruz.

RESMİ GİRİŞİMLERDE BULUNDUK

Gelinen noktada ilçemizde sayıları giderek artan motosiklet tutkunlarının sorunlarının çözümü noktasında dernek olarak resmi girişimlerde de bulunduk. Ereğli Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne konuyla alakalı detaylı açıklamada bulunarak motosiklet park alanlarının yetersiz olduğunu, her geçen gün yoğunlaşan trafik sorunu ile birlikte motosiklet kullanıcılarının arttığını bu konuda devrek yol ayrımı bölgesi, sahil ve çarşı merkezi bölgesine motosiklet park alanları belirlenmesi hususunda istişare içinde çalışma yapılması gerektiğini yazılı dilekçemiz ile bildirdik, konuyla alakalı tarafımıza dönüş yapılmadığı gibi bu konuda ilçemizde bir iyileştirmede söz konusu olmadı.

"ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMAYAN BELEDİYE, ÇEKİCİYE YÜKLENMESİNDE ÖZVERİLİ DAVRANDI"

İlçe merkezinde Yapı Kredi Bankası ve İskele Cami önüne yapılan motosiklet park alanları yetersiz iken üstüne düşeni yapmayan belediyemiz, trafik ekipleri ile birlikte motosikletlerin çekiciye yüklenmesinde oldukça özverili davranmışlardır.

TRAFİK KOMİSYONUNA ÇAĞRI

İlçemizde Kaymakamın başkanlık ettiği İlçe Trafik Komisyonu bulunmaktadır. Bu noktada yetkililerin motosiklet kullanıcılarının park alanlarını düşünerek park alanları göstermelerini bir kez daha istiyoruz. Ümit ediyoruz hem trafiği hem doğayı hem de ulaşımı kolaylaştıran motosikletlerin hayatımızın bir parçası olduğu gerçeğini kısa zamanda kabul edersiniz. İyileştirme yapılmadan, park alanları oluşturulmadan yapılan bu uygulamayı da kınıyoruz."

 
Gösterim : 1177
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549946, Bugün: 4051 kez ziyaret edilmiştir.