Kayıt Tarihi: 26 Mart 2020 Perşembe 17:15
Gün Dayanışma Günü... Kardeşler Oto Yıkama’dan Anlamlı Kampanya!
Kdz. Ereğli Bozhane mevkiinde oto yıkama işletmeciliği yapan Kardeşler Oto Yıkama ülkemizdeki korona seferberliği çerçevesinde “Gün Dayanışma Günü…” diyerek tüm sağlık çalışanlarının araçlarını Nisan ayı sonuna kadar ücretsiz koronaya karşı dezenfekte edecek.

Kardeşler Oto Yıkama adına bu kampanyayı organize eden Volkan KARAAHMETOĞLU; “Bilindiği üzere tüm yurt çapında korona virüsüne karşı adeta bir seferberlik var. Bu seferberliğin en önde giden sağlık çalışanları canları pahasına bu uğurda ter dökerken bizlerinde bir şeyler yapması gerektiğini düşünerek böyle bir kampanya başlatmak istedik.

“GÜN DAYANIŞMA GÜNÜ…”

İşte bu günler ülkece birlik, beraberlik ve dayanışma günümüz olmalı. Tüm sağlık çalışanlarının araçlarını Nisan ayı sonuna kadar ücretsiz koronaya karşı dezenfekte edeceğiz. Bu yaptığımız onların bizler için yaptıklarının yanında az bile” diyerek hem sağlık çalışanlarına teşekkür etti, hem de bu kampanyalarına tüm sağlık çalışanlarının çekinmeden gelebileceklerinin altını çizdi.

BASIN EMEKÇİLERİNİ DE UNUTMADI!

Ayrıca açıklamasına bir de ekleme yapan KARAHMETOĞLU; “siz basın mensuplarını da unutmadık. Her gün sizler de tehlike altında çalışmalarını sürdürüp bizlere haber akışını sağlıyorsunuz. Buradan tüm basın emekçilerimize de sesleniyorum, sizler de haber peşinde gezerken tehlike altındasınız, gelin sizlerin de araçlarını hiçbir ücret almadan dezenfekte edelim” dedi.

 
Gösterim : 4965
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552863, Bugün: 2806 kez ziyaret edilmiştir.