Kayıt Tarihi: 7 Ocak 2020 Salı 17:30
VATANDAŞ SOSYAL MEDYADAN SESLENDİ; Bu İşler Poz Vermekle Olmuyor!
İki ay önce açılmasına rağmen an itibari ile delik deşik görüntüler içeren Ereğli-Devrek yolunun Çaylıoğlu bölümündeki bu kötü manzarayı gören vatandaşlar sosyal medya aracılığı ile yetkilere serzenişte bulundu.

Özellikle Ak Parti İlçe Başkanı Fatih ÇAKIR’ın hedef alındığı eleştiri okları iki ay önce biten yol önünde poz veren Ereğli TSO Başkanı Aslan KELEŞ, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet CİVELEK, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram BAŞOL, Ak Parti İl başkanı Zeki TOSUN ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat TÜRKMEN’i de dokundu.

Siyasetçileri ve STK Başkanlarını Şov yapmakla suçlayan vatandaş sosyal medya aracılığı ile 2 ay gibi kısa zamanda adeta hallaç pamuğu gibi dağılan yolları için çare arıyorlar.

İŞTE VADANDAŞLARIN SOSYAL MEDYADAKİ YOLLARIN KÖTÜ FOTOĞRAFLARI İLE DESTEKLEDİKLERİ PAYLAŞIMLARI

Vatandaşlar; sosyal medyadan Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih ÇAKIR, Ereğli TSO Başkanı Aslan KELEŞ, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet CİVELEK, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram BAŞOL, Ak Parti İl başkanı Zeki TOSUN ve Ak Parti ZonguldakMilletvekili Polat TÜRKMEN’e seslendi…

“Haydi politikacılar Basın ordusu ile gittiğiniz Show yapıp boy boy fotoğraf çektirdiğiniz EREĞLI-DEVREK Yolunda, yeni fotoğraflarınızı bekliyoruz.. Kırmayın bizi lütfen...”

2 AY ÖNCE HABER BASINA NASIL SERVİS EDİLMİŞTİ!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, çalışmaların sürdüğü Ereğli-Devrek yolunun Ereğli-Çaylıoğlu kısmındaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Türkmen’e incelemeler sırasında partisinin İl Başkanı Zeki Tosun ve İlçe Başkanı Fatih Çakır ile Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek İl Genel Meclis Üyeleri, muhtarlar, partililer de eşlik etti.

TÜRKMEN, “KISA SÜREDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Müteahhit firma şefinden çalışmalar hakkında bilgi alan Türkmen; daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Türkmen, Ereğli-Devrek yolunu önemsediklerini ve kısa sürede bitirmek istediklerini ifade ederek, “Altyapı olarak bizim 2 tane büyük eksiğimiz var. Birisi Zonguldak merkez Filyos yolu olarak adlandırdığımız yerin bitmesi. İnşallah Nisan ayı sonu gibi bitecek. Bir de bizim bu Devrek ve Ereğli arasının bağlantısı ana yollarda bizim en büyük eksiklerimiz. Onları da inşallah bu yıllar içerisinde bitireceğiz. Hem vatandaşımız bundan memnun olacak hem bizler de iş yapmanın huzurunu olacağız.”dedi.

TOSUN, “YOL MANZARASI İLE BÜYÜLÜYOR”

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da çalışmaların sürdüğü yolun manzarası ile de büyülediğini belirterek, “çok güzel bir yol çalışması yapılmış. Karayolları, Ulaştırma Bakanlığına, son zamanlarda burada yol çalışmasını yapan müteahhit firmaya teşekkür ediyoruz. İnşallah kısa zamanda 2.4 kilometrelik yolun 1.2 kilometrelik kısmı önümüzdeki günlerde bitirecek, daha sonra diğer tarafa geçilecek. Bölgemize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

BAŞOL, “BURAYI İÇANADOLU’YA AÇILAN YOL OLARAK GÖRÜYORUZ”

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, bölgenin belediye başkanı olarak en mutlu günlerinden birini yaşadığını kaydederek, “çünkü biz Ormanlı olarak biz burayı İç Anadolu’ya açılan bir yol olarak görüyoruz. Ankara’ya gittiğimde Düzce’den dolaşarak Bolu Dağı’na çıkarak gidiyorum. Dolayısıyla bu yolun aşılmasıyla bizim bir saat gibi zaman karımız olacak. Az önce başkanımızın da dediği gibi bitmeyen aşk bitmiş. Bu yüzden ben de çok mutlu oldum. Bu yol bize lazım, Ormanlı ya da lazım. Bizde başkanımızın dediği gibi burayı pek yol olarak görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”görüşlerine yer verdi.

ÇAKIR, “KISA SÜREDE ÇAYLIOĞLU-DEVREK ARASINI DA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ”

AK Parti Kdz .Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ise yolun tamamlandığında bölge için önemine değindi ve “17 yıldır vatandaşlarımızın bizden talep ettiği, bizimde ısrarla büyüklerimizden talep ettiğimiz bir konuydu. Hamdolsun bugün burada bu anı yaşamak bizleri son derece mutlu ediyor. Diğer yolu çok virajlı, vatandaşlarımızın yorgun düştüğü, eziyet çektiği bir yoldan artık dağ harikası manzarası ile birlikte çok kısa sürede Çaylıoğlu yoluna bağlayıp, inşallah bundan sonra sayın vekillerimizin, il başkanımızın desteğiyle Çaylıoğlu-Devrek arasındaki yolu da tamamlayıp, bu Ereğli-Devrek yolu gibi aşkımız hiç bitmesin diyen aşka inşallah mutlu bir şekilde son vermek istiyoruz.”dedi.

KELEŞ, “BU YOL, BÖLGENİN İPEKYOLU”

Ardından söz alan Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş de çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Gerçekten büyülendim. Uzun zamandır yılan hikayesine döndüğü söyleniyordu ama bu yol sadece Ereğli Devrek yolu değil bence bölgenin İpekyolu çok önemsediğimizi söylemek istiyorum. Buradaki doğayı gördükten sonra ulaşım kolaylaştıktan sonra bölgenin ticaret hayatında, ekonomik hayatında ciddi bir artış olacağını düşünüyorum. Emeği geçen Herkesten Allah razı olsun.”ifadelerine yer verdi.

CİVELEK, “ŞOFÖR ESNAFININ DA YÜZÜ GÜLECEK”

Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, asfaltlanacak iki kilometrelik yolunda kısa sürede tamamlanacağına inandığını dile getirerek, “Tabii ki bizim şoför esnafımızın çok önemli bir meselesi, yol uzadıkça köylü Ereğli’ye gelmiyor. Ereğli’nin esnafı da mağdur oluyor. Bu yollar ne kadar çabuk aşılırsa Ereğli’nin esnafının da yüzü gülecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum hepinize hayırlı olsun.”şeklinde konuştu.

İncelemelerin sonunda Türkmen ve beraberindekiler çalışmaların sürdüğü alanda hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 
Gösterim : 9593
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551715, Bugün: 1658 kez ziyaret edilmiştir.