Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2019 Pazartesi 17:59
ZONGULDAKLILAR TANITIM GÜNLERİNE İLK ADIM…
Her geçen gün büyümeye,gelişmeye ve de Zonguldaklının sesini tüm dünyaya duyurmaya çalışan ve bu konuda son dönemde sesinden sık sık duyuran Zonguldak Dernekleri Federasyonu yine beklenen ve özlenen ZONGULDAK TANITIM GÜNLERİ için kolları sıvadı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Hisarüstü tesislerinde bir araya gelen Zonguldak Dernekleri Federasyonu dernek başkanlarının tek bir gündem konusu vardı o da ZONGULDAK.

Kurulduğu yıldan beri birçok etkinliğe imza atan Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) 2020’nin en önemli etkinliği ZONGULDAK TANITIM GÜNLERİ için Başkanlar Kurulunu bir araya getirerek verimli bir çalıştay gerçekleştirdi. ZONDEF Genel Sekreteri ve ZONDEF Gençlik ve Spor Komisyonu başkanı Mustafa Kalaycı’nın liderliğinde yapılan çalıştayda moderatörülüğünü Murat Aktaş, Meryem Kabaoğlu Karagöz ve İsa Topal yaptı.

Gebze’den,Büyükçemece’ye,Zonguldak’a kadar tüm derneklerin katılımlarının yoğun olduğu Başkanlar Kurulu toplantısında Zonguldaklının farkını bir kez daha gösterdi.Yakın zamanda detaylarını paylaşılacağı Zonguldak Tanıtım Günleri ile ilgili olarak sadece tanıtım değil aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin de olacağı etkinlikle birçok yenilikle tanıtım günlerine yenilikler getireceğine benziyor.

Zonguldak’ın tüm dünyaya tanıtımı için büyük bir adım olacağına emin olan Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Gurbet Altay şunları söyledi.

“Bizler yıllardır gerek İstanbul’daki Zonguldaklıların sesini duyurmak gerekse Zonguldak için bir şeyler yapmak adına birçok etkinlikler yaptık ve bu etkinlikleri daha da verimli yapmak adına devam ediyoruz.Özellikle gençlerden çok umutluyuz.2020’de Zonguldak Tanıtım Günleri,Zonguldak Hasret Gecesi ve Zonguldak’a birçok ilin Federasyon başkanlarına bir gezi planlamaktayız.Lakin bizler için çok önem arz eden ZONGULDAK TANITIM GÜNLERİ çok heyecan verici.İstanbul’da üst geçitlerde ZONGULDAK yazısını yazdırmak adına tüm başkanlarım ve Yönetim kurulu ile var gücümüzle çalışyoruz. Bizler ZONGULDAK TANITIM GÜNLERİNDE tüm Zonguldaktaki Belediyelerimizi, Ticaret Odalarımızı,İş adamlarımızı, bürokrat ve siyasetçilerimizi, Sendikamızı ve Zonguldak Sevdalılarını yanımzıda olmaya davet ediyoruz. Hatta sadece yanımızda olmakla kalmayıp bu etkinliğin tam kalbinde içinde olsunlar.Bizlerin herkese kapılarımız KOŞULSUZ olarak ardına kadar açık olduğunu söylemek istiyoruz.” Dedi.

 
Gösterim : 2527
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21662884, Bugün: 3399 kez ziyaret edilmiştir.