Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2019 Salı 19:20
CEP HERKÜLÜ OYUNCULARI, HERKÜL’ÜN ŞEHRİNDE
Kdz. Ereğlili yönetmen Özer Feyzioğlu’nun yönettiği ‘Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu’ filminin oyuncuları Herkül’ün yaşadığı şehir Kdz. Ereğli’ye geldi, Cehennemağzı Mağaraları ve Herkül Anıtı’nı ziyaret ederek seyircilerle buluştu. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, filmde Cep Herkülü'nü canlandıran oyuncu Hayat Van Eck’e ‘Herkül, Cep Herkülü'ne emanet’ diyerek heykelini hediye etti.

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Özdemir Park AVM Avşar Sineması işbirliğinde, ‘Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu’ filminin oyuncuları Ereğli’ye geldi.

Filmin yönetmeni, Kdz. Ereğli doğumlu Özer Feyzioğlu ile birlikte, oyuncular Hayat Van Eck (Naim Süleymanoğlu), Yetkin Dikinciler (Naim Süleymanoğlu’nun babası) ve Batuhan Davutoğlu (Naim Süleymanoğlu’nun çocukluğu) Ereğli’ye gelerek Herkül anıtını ve Cehennemağzı mağaralarını ziyaret ettiler; sinemaseverler ile buluştular.

EREĞLİ’YE HAYRAN KALDILAR

Sanatçılar, Herkül’ün sahilde bulunan anıtı önünde vatandaşlarla fotoğraf çektirip imza dağıttılar. Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile de anıt önünde fotoğraf çektiren oyuncular, Cehennemağzı mağarasına geçerek Başkan Danışmanı Raif Tokel ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş’den Ereğli ile ilgili bilgi aldılar. Film heyeti, Ereğli’nin tarihi ve doğal güzellikleri karşısında hayran kaldıklarını belirttiler.

“HERKÜL CEP HERKÜLÜ’NE EMANET”

Yönetmen Feyzioğlu ve film oyuncuları daha sonra Özdemir Park AVM Avşar Sinemalarında seyirci ile bir araya geldiler. Ereğli’de olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren sanatçılar gördükleri ilgiden etkilendiler. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ekibi Ereğli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Cep Herkülü'nü kendi memleketinde seyredeceğiz. Yani Herkül’ün memleketinde Herkül’ü canlandıran bir film izlemek ayrıca güzel. Yönetmenimiz aynı zamanda Ereğlili. Bunun mutluluğu yaşıyoruz. Ereğli’den bir sanat yönetmeni çıkıyor ve böyle güzel bir filmi ortaya koyuyor. Hep beraber bu sanatçılarımızı alkışlıyor, böyle güzel bir film için tebrik ediyorum” dedi.

Posbıyık filmde Cep Herkülü'nü canlandıran oyuncu Hayat Van Eck’e ‘Herkül, Cep Herkülü'ne emanet’ diyerek heykelini hediye etti. Başkan Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık ile birlikte, film ekibine ayrıca çiçek sundu.

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, siyasi parti başkanları, diğer protokol üyeleri, sinemaseverler hep birlikte ‘Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu’ filmini izlediler.

 
Gösterim : 9168
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21504930, Bugün: 827 kez ziyaret edilmiştir.