Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2019 Perşembe 16:07
"Kızılay Haftası" Dolayısı İle Kan Bağışı Kampanyası
Türk Kızılay Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yaşar CİĞER, 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında “Kızılay Haftası” olması nedeniyle kutlama ve mesaj yayınladı.

Türk Kızılay’ın ülkemizin en büyük ve en köklü yardım kuruluşu olduğunu belirten CİĞER, yangın, sel, deprem felaketlerinde insanlarımızın ve insanlığın her zaman yanında olan ve yardım elini uzatan bir kuruluş olmuştur.

Şube Başkanı CİĞER, Türk Kızılay’ın etkin bir şekilde katıldığı Kurtuluş Savaşı’ndan ve sonraki dönemlerde ülkemizin içinde bulunduğu pek çok sorunların çözümü için bütün imkanları seferber etmiştir. Kızılay savaşta ve barışta her zaman insanlığın yanında yer almıştır.

Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yaşar CİĞER, “Kızılay Haftası” nedeniyle ilçemizde “ Kızılay Kdz.Ereğli Şubesi olarak okullarımızda Kızılay köşelerinin hazırlanması, öğrenci ve velilerimize Kızılay sunumları,yardımseverlik duygusunu pekiştirmek için Kızılay yardım zarflarını dağıtarak toplanan yardımlarla 100 öğrenciye bot ve mont yardımı yapılacak olması ayrıca; 8 Kasım Cuma Günü gün boyunca İlçe Gençlik ve Spor Merkezi’nde “Kan Bağışı ve Kök Hücre Kampanyası” yapılacak kampanyaya tüm Ereğli halkımızı davet ediyoruz.

CİĞER, ilçede yapılan etkinliklerde desteklerini esirgemeyen başta Ereğli İlçe Kaymakamımız İsmail ÇORUMLUOĞLU’na, Belediye Başkanımız Halil POSBIYIK’a ve sivil toplum kuruluşlarına, ilgili kişi,kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sundu.

Yaşar CİĞER

Türk Kızılay Kdz.Ereğli Şube Başkanı

 
Gösterim : 1189
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21677323, Bugün: 3518 kez ziyaret edilmiştir.