Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2015 Perşembe 23:53
Anadolu Lisesinden Çizgi Roman Sever Öğrenciler Ziyaretimize Geldi
Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi öğrencilerinden Çizgi Roman ve Animasyon meraklısı bir grup öğrenci beraberlerinde Tarih Öğretmenleri Gürdal ÖZÇAKIR ile birlikte Gazete Ereğli merkez bürosu ve aynı zamanda da Çizgi Roman atölyemizi ziyaret ettiler.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi 10/A Öğrencileri Cemre SÖNMEZ, Ceren KARA, Aslıhan ARAÇ, Emre HEPSAĞ, Bartu ERDOĞAN ve Tarih Öğretmenleri Gürdal ÖZÇAKIR Gazete Ereğli İmtiyaz sahibi ve aynı zamanda da Karikatürist ve Yazar Kurtuluş AYYILDIZ'ı ziyaret etti.

Ziyaret amaçlarının Çizgi Roman ve Animasyon hakkında bilgi almak, bu sanat dalını uygulamalı bir şekilde yerinde görmek olduğunu ifade eden öğrenciler, çizim stüdyomuzu görünce taşrada böyle bir imkan buldukları için çok mutlu oldular.

AYYILDIZ tarafından Çizgi Roman ve Çizgi Film hakkında doyurucu bilgiler alan genç öğrenciler, çizimi devam "Alemdar Geliyor" ve yine yeni başlayan "Çanakkale" konulu çizgi romanların çizim anına tanık olurken bu sanat dalına bundan sonra daha da ilgili olacaklarının altını çizerek Karikatürist-Yazar Kurtuluş AYILDIZ'a teşekkür etiler.

Tarih Öğretmeni ve aynı zamanda da bir Çizgi Roman okuru Gürdal ÖZÇAKIR'da bu sanat dalına meraklı ve yetenekli gençleri olayı yerinde, ilk ağızdan ve doğru bilgilerle anlatılarak gençlerin dağarcıklarını genişletmek olduğunu ifade etti.

Ardından kendi çizimlerini AYYILDIZ'a gösteren geleceğin çizer adayları ileri bir tarihte tekrar ziyarete gelme sözünü vererek aldıkları değerli bilgilerle çizim stüdyosundan ayrıldılar.

 
Gösterim : 9204
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21678120, Bugün: 4315 kez ziyaret edilmiştir.