Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2014 Salı 14:44
Anadolu Hastanesi ile Türk Metal'in Sağlık İşbirliği
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) yetkili Türk metal Sendikası Şubesi’nin, ilçedeki Özel Ereğli Anadolu Hastanesi ile sağlık anlaşması imzaladığı bildirildi.

Odabaş, ziyarette yaptığı konuşmada, daha önce de ilçedeki bazı sağlık kuruluşları ile anlaşma imzaladıklarını hatırlatarak, "Sağlık alanında birçok kurum ile yaptığımız anlaşmalarımızı Ereğli Özel Anadolu Hastanesi ile sürdürüyoruz. Bu kapsamda, imza altına aldığımız anlaşmayla Özel Ereğli Anadolu Hastanesi’nden üyelerimiz ve Erdemir çalışanları ile birinci derece yakınları faydalanabilecek. Her insanın sağlıklı olması dileğimi sunarken, sağlığın korunmasında birinci derece destekçi olan hastanelerimizle yaptığımız anlaşmanın da hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Hastane Genel Müdürü Elçi, yapılan anlaşmadan memnunluk duyduklarını ifade ederek, "Halkımıza sağlık hizmetini en iyi şekilde verme gayretinde olduğumuz hastanemizde, Erdemir çalışanlarına da ayrı hizmet vermekten memnunluk duyacağız.” ifadesini kullandı.

Odabaş ile Elçi’nin protokolü imzaladığı ziyarette, Sendika Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen de hazır bulundu. Yapılan anlaşma kapsamında, Erdemir çalışanları, eş ve çocukları ile bakmakla yükümlü oldukları anne ve babalarından oluşan birinci derece yakınları, hastane hizmetlerinden özel statüde faydalanabilecek.

 
Gösterim : 1312
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21660900, Bugün: 1415 kez ziyaret edilmiştir.