Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2014 Cumartesi 21:12
ERDEMİR'DEN GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ
Erdemir'in sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde geleneksel hale getirdiği Sünnet Şöleni bugün Erdemir Plajı'nda gerçekleştirildi.

Erdemir'in sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde geleneksel hale getirdiği Sünnet Şöleni bugün Erdemir Plajı'nda gerçekleştirildi.

Erdemir tarafından düzenlenen 83 çocuğun sünnet ettirileceği Sünnet Şöleni'ne Erdemir Çelik Üretim Direktörü Zafer İnanoğlu, Erdemir Atölyeler Bakım Direktörü Nazif Ofluoğlu, Erdemir İnsan Kaynakları Müdürü Sedat Alkan, Erdemir Kurumsal İletişim Müdürü Gülşin Yöney ile sünnet olacak çocukların aileleri ve yakınları katıldı.

Erdemir İnsan Kaynakları Müdürü Sedat Alkan, "Yarınlarımız olan çocuklarımızın, hayatlarında yer alacak önemli günlerinden biri için burada toplanmış bulunmaktayız. Hayatlarının çeşitli dönemlerinde karşılaşacakları bu özel günlerin ilklerinden biri olan sünnet, onlar için her yaşta hatırlanır bir anı olacaktır. Biz de onların bu özel günlerini eğlenceli ve hoş geçirmelerini arzu ettik.

Geleneksel hale getirdiğimiz Sünnet Şölenimizde, bu yıl 83 çocuğumuz sünnet ettirilecektir.

Çocuklarımız kontrolümüz altında, sağlıklı bir ortamda, itinalı bir operasyon geçirecektir. Bugün onların ilk mürüvvetlerini göreceğiz. Şimdiden herkese hayırlı olmasını diliyorum.

Sizlere ömür boyu böyle mutlu, sağlıklı ve hayat dolu günler diliyor, gözlerinizden öpüyorum. Hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletirken, siz değerli ailelere de saygı ve sevgilerimi sunar, ailesiyle sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam dilerim"dedi.

Erdemir'li yöneticiler sünnet olacak 83 çocuğa belgelerini sunarken, günün anısına da toplu fotoğraf çektirdiler. Daha sonra sünnet olacak çocuklar, sihirbaz ve animatörlerin hazırladığı çeşitli eğlencelerle hoşça vakit geçirdiler.

 
Gösterim : 2181
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21677249, Bugün: 3444 kez ziyaret edilmiştir.