Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2014 Pazar 20:48
ÖZGÜR BARIŞ GÜVEN TAZELEDİ
Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin 2. Olağan üstü Genel Kurul toplantısı 11 Mayıs pazar günü saat 14:30'da Dernek merkez binasında gerçekleştirildi.

2.Olağan Üstü Genel kurul toplantısında derneğin bugüne kadar olan faaliyetleri ve gelecekteki projeleri anlatıldı. Genel kurulda başkanlık seçimi yanında derneğin faaliyetleri ibra edilirken seçime katılan tek liste, Olağan üstü Genel Kurul’a katılan tüm üyelerin oyunu alarak güven tazeledi.

2.Olağan üstü Genel Kurul toplantısında bir konuşma yapan Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Barış, geçmiş döneme ilişkin faaliyetler hakkında bilgi verdi ve yeni dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projeler anlattı.

Barış konuşmasında şunları kaydetti; Pazartesi günü yeni görev dağılımı yapacağız, Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin Ereğli’de ki üzerinde ki ölü toprağını yeni yönetim ile atıyoruz, inşallah bundan sonra çok daha güzel aktiviteler ve sosyal faaliyetlerle bir arada olacağız, çalışkan bir yönetim oluşturduk, sağlam yürümeyi seven insanlarla yola çıktık, Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin, Galatasaray spor kulübü bünyesinde geçmesi de bu yeni yönetimime nasip oldu.

Yeni dernek lokalimizi de en kısa zamanda yeni yerinde faaliyete geçireceğiz, çok güzel planlarımız var. Galatasaray futbol okulumuzun hizmetinden sonra, Galatasaray Yüzme okulu ve Galatasaray Yelken okulu’nun Kdz.Ereğli’ye kazandırılması adına girişimlerde bulunacağız, ama her şeyden önemlisi tüm bölge Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin faaliyetlerine görecek, bu faaliyetlerde bulunmak isteyen tüm Galatasaray Taraftarları camiamızın içinde görmekten de onur duyarız”dedi.

Tek liste ile yapılan seçimde yönetim şu isimlerden oluştu;

Özgür Barış-Necip Karaca-Erhan Erkek-Selime Yılmaz –İlkay Kaygısız-Fatih Çapar-

Savaş Kapan-Özgür Deniz Çümen-Volkan Öztürk-Ferhat Uzun-Recai Tığlı-Emre Yahyaoğlu-Bora Kodaş- Hacı Harun Yahyaoğlu

 
Gösterim : 2580
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21675334, Bugün: 1529 kez ziyaret edilmiştir.