Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Pazartesi 21:23
Karadeniz Ereğli Eğitim Yöneticileri Derneği Sözcüsü Abdurrahman TÜLÜCE’den Öğretmenevi Tepkisi
Karadeniz Ereğli son günlerde başlayan öğretmen evi tartışmasıyla ilgili olarak Karadeniz Ereğli Eğitim Yöneticileri Derneği'nden (KEYDER) tepki geldi.

Karadeniz Ereğli Eğitim Yöneticileri Derneği konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Dernek yönetimi adına açıklama yapan Dernek Sözcüsü Abdurrahman TÜLÜCE, öğretmenevinde görevlendirilen yönetimin, öğretmen evinin açılması için sivil toplum kuruluşlarından, kamu kurum ve kuruluşlarından odalar ve iş adamlarını ziyaret ederek destek istediklerini söyledi. Aradıkları desteği bulduklarını ifade eden Tülüce, Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK'ın öğretmenevini basına malzeme etmesinin yanlış olduğunu ifade etti.

Abdurrahman TÜLÜCE, ‘Son günlerde öğretmenevi ile ilgili basında çıkan açıklamaları derneğimiz yakından takip etmektedir. Derneğimiz konunun kamuoyu huzurunda bu şekilde tartışılmasından rahatsız olmuş ve basın açıklaması yapma gereği duymuştur. Bu konuda en duyarlı olması gereken belediyemizin öğretmenevini basın üzerinden haber konusu yapması üzücü olduğu kadar, şu ana kadar harekete geçmeyenlerin de konuyu sahiplenmesi, üzerinde durulması gereken bir husustur. Öğretmenevi örnek bir dayanışma modeli oluşturularak hizmete açılması planlanırken basında hiçbir şey yapılmamış havası verilerek yer alması da üzerinde düşünülmesi gereken bir durumdur. Öğretmenler Günü'nün yaklaştığı bir zamanda yapılan bu açıklamalar da manidardır. İlçemiz için önemli olan öğretmenevinin bir an önce hizmet vermeye başlamış olmasıdır.’ dedi.

 
Gösterim : 3236
YORUMLAR
metin a. / hayret dogrusu
abdurrahman bey sizi anlamak cok zor adam aylardir sizin ögretmen evinizi acamayanlara değilde size yardim eli uzatan beled. baskanina sitem ediyorsunuz hayret dogrusu. gerçi açiklamadan öyle anlasılıyorki siz öğretmenler adına değil siyasiler adina konusuyorsunuz
1
2
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21737980, Bugün: 798 kez ziyaret edilmiştir.