Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar 15:04
MÜSİAD Eğitimleri Devam Ediyor
Üretim Planlama ve Yönetimi’ ve “Marka ve Kimlik Yönetimi’ Eğitimleri Verildi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından desteklenen proje kapsamında yürütülen ve Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Karadeniz Ereğli TSO Toplantı Salonunda ‘Üretim Planlama ve Yönetimi’ ve ‘Marka ve Kimlik Yönetimi ‘ Eğitimleri gerçekleştirildi.

Karadeniz Ereğli TSO Toplantı Salonunda gerçekleşen ve katılımın düşük olduğu Eğitim, Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Akif Emiroğlu ve Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tarık Emre YILDIRIM ta“Marka ve Kimlik Yönetimi’ Eğitim Programları gerçekleştirildi.

Üretim Planlama ve Yönetimi konusunda, Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Akif Emiroğlu, üretimin emek-sermaye-malzeme-makine ve yönetim beşlisinin toplamıyla oluştuğunun altını çizdi. Üretim tipleri, üretim planlamacısının sorumlulukları ve yönetim bilgi sistemleri hakkında da katılımcılara bilgiler veren Emiroğlu, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.

‘Marka ve Kimlik Yönetimi ‘ konusunda ise, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tarık Emre YILDIRIM tarafından bilgiler verildi. Yrd.Doç.Dr. YILDIRIM, şirketlerin piyasada yaptıkları işlerle ve başarılarla isim yaptıklarını belirterek, "Marka isim oluşturmada en önemli yöntem ise pazarlamadır. Pazarlama için de öncelikle neyi sattığımızı çok iyi bilmeliyiz" dedi.

Sunumun ardından soru cevapla bölümüne geçildi. MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı'da izledi.

 
Gösterim : 1845
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553306, Bugün: 3249 kez ziyaret edilmiştir.