Kayıt Tarihi: 4 Eylül 2012 Salı 20:35
Karadeniz Ereğli Belediyesi AVM için Geri Sayım Başladı
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK, Beyçayırı Stadı yanında yapılacak olan Alışveriş Merkezi’nin (AVM) temel hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Yapım ihalesini kazanan firmaya yer teslimi yapılırken projenin temel hafriyat çalışmaları başlatılmıştı.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK, beraberinde Başkan Yardımcısı Etem ÖZDEMİR ve Fen İşleri Oğuz CÖMERT ile birlikte Beyçayırı Stadı yanında yapılacak olan AVM’nin temel hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.

AVM İçin 10 Milyon TL

Belediye Başkanı POSBIYIK, Karadeniz Ereğli’nin önemli vizyon projelerinden biri olan AVM inşaatı için ihaleyi kazanan firmaya yer tesliminin yapıldığını belirterek; ‘Beyçayırı Stadı yanındaki eski itfaiye binasının bulunduğu alana yapılacak olan ve mevcut pazaryerinde bulunan kasaplar, balıkçılar, zücaciyeciler, tuhafiyeciler ve ayakkabıcıların yerleştirileceği bu 5 katlı Alışveriş Merkezi (AVM) için İller Bankası AŞ’den alınan10 milyon lira tutarındaki kredi kullanılacak. Buraya mevcut pazaryerindeki esnafımızı aldıktan sonra o bölgedeki dükkanlar yıkılacak ve pazaryerinde Kültür Merkezi ve büyük bir kent meydanı oluşturacağız. Çalışmalar başladı. Şu anda temel hafriyat çalışmaları sürüyor. Daha sonra temel atma töreni yapacağız. Ereğli’ye şimdiden hayırlı olsun.”-‘, dedi.

 
Gösterim : 2332
YORUMLAR
gerçek haberci / yapmak kolayda yıkmak biraz zor-1
Sn. Başkan doğmamış çocuğa don dikiyorsunuz. Pazaryeri olarak Zonguldak idari mahkemesine açılmış bir dava var dava sonuçlanmadan hemen pazaryerini yıktınız nede olsa yıkma taraftarı olan bir başkansınız profiliniz ve zihniyetiniz belli.
1
1

gerçek haberci / yapmak kolayda yıkmak biraz zor-2
Sn. Başkan pazaryeri balıkhaneler benzemez bunun hesabını seçimlerde verirsiniz.10000 kişinin ekmeğiyle oynamaya çalışmayın. Sonuç çıkaramayacaksınız ancak pazaryerinde bir kısım esnaf psikolojik olarak etkilenmiş pazaryerinin yerine yapmak istediğiniz şeyler için boşuna hayal kurmayın. Gerçi siz hayallerle yaşamayı seversiniz. Dört dönem Ereğli halkı sizin hayallerinize oy verdi ya siz haklısınız.
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21691465, Bugün: 3619 kez ziyaret edilmiştir.