Kayıt Tarihi: 8 Ağustos 2012 Çarşamba 19:05
Kaldırımlar Yine işgal altında
Haber fotoğrafımızda da gördüğünüz gibi bazı marketler kaldırımları dahi tezgah olarak kullanarak kentte yaşayan vatandaşlara karşı oldukça saygısız davranıyorlar. Yayalara ayrılan kaldırımlarda seyar satıcı gibi ürünleri sergileyen marketlere kim dur diyecek!

Haber fotoğrafımızda da gördüğünüz gibi bazı marketler kaldırımları dahi tezgah olarak kullanarak kentte yaşayan vatandaşlara karşı oldukça saygısız davranıyorlar. Yayalara ayrılan kaldırımlarda seyar satıcı gibi ürünleri sergileyen marketlere kim dur diyecek! Bu durumdan şikayetçi olan bazı vatandaşlar ise "Kaldırımlar kimsenin özel mülkü ya da babasının tapulu malı değildir. Kaldırım işgal altında olduğu için yoldan yürüyen bir vatandaşa araba çarparsa bunun sorumlusu kim olacak" şeklinde serzenişlerini dile getirdiler.

Nerede İse Kaldırımın Tamamına Konuşlanmışlar

Bundan yaklaşık bir buçuk sene önce buna benzer haberleri yaparak kaldırım işgalleri kısmen de olsa önlense de zaman içerisinde bazı marketler eski alışkanlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

İşte bunlardan birisi İstanbul Yol Ayrımındaki Yıldırımlar Market... Nerede ise kaldırımın tamamına tezgah açan ve adı market olan bu kuruluşlar vatandaşa ise sadece bir "keçi yolu" gibi ince bir yol bırakmaları ise oldukça düşündürücü.

Her zaman seyyara göz açtırmayan Ereğli belediyesinin bir nevi seyyar pozisyonu almış bu tür marketlere bir Avrupa kenti olgusu ve kamuoyu adına gereken uygulamayı yapması bekleniyor.

 
Gösterim : 2135
YORUMLAR
bilal / zor dostum zor
Avrupa kenti mi? Ah özürdilerim avrupa orta çağdada var idi...
0
1

uğur erdoğan / taraflı gazateci
yanlı gazetecilik yapmayın pideçi kurudan başlayın ve istabul yolayrımına kadar cekin
0
1

O BENİ BİLİYOR / ödül alcak
İŞTE GAZETECİK BUGUN SABAHTAN AKŞAMA KADAR GEZDİ ORAYI ARADI BURAYI ARADI AMA HABER BULMADI YENİ BAŞTAN KARPUS SERGİSİ HABERİ BÜYÜK BAŞARI ÖDÜL ALMAYI HAKETTİN
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21705223, Bugün: 1041 kez ziyaret edilmiştir.