Kayıt Tarihi: 8 Ağustos 2012 Çarşamba 16:07
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı POSBIYIK’tan Kadir Gecesi Organizasyonuna Davet
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK, 14 Ağustos 2012 Pazartesi akşamı Sahilde ger.ekleştirilecek olan Kafir Gecesi Programı’na Karadeniz Ereğli halkını davet etti.

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Kadir Gecesi’ne de denk gelen 14 Ağustos 2012 Pazartesi akşamı, Uzun Kum Caddesi’nde halka açık iftar verileceği belirtildi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Kadir Gecesi dolayısıyla bu akşamda Mevlid-i Şerif’de okutulacağı ifade edilirken ayrıca; ‘Kadir Gecesi Özel Programı, Emin UÇAR’ın Kur’an-ı Kerim okumasıyla başlayacak. Karadeniz Ereğli İlçe Müftülük Grubu’nun ilahileri ile devam edecek olan mevlitte, dualar edilecek, ilahiler söylenecek.

Program, Karadeniz Ereğli İlçe Müftüsü Mustafa ERKAN’ın Kadir Gecesi konuşması ve duası ardından sona erecek.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK, ‘Ramazan ayının huzurunu, orucun ve duanın manevi hazzını gönülden yaşayacağımız Toplu İftar Yemeği ve Karadeniz Ereğli İlçe Müftülüğümüzün katkılarıyla gerçekleştirilecek olan Mevlid-i Şerif ve Programı’na halkımızın katılması’ davetinde bulundu.’

 
Gösterim : 2126
YORUMLAR
Ünal Savaş / ERDEMİR & EREĞLİ EL ELE, NİCE İFTARLARA... KANDİLLERE... BAYRAMLARA...
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİNCE 14 AĞUSTOS 2012 SALI GECESİ DÜZENLENECEK OLAN “GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE” VE AYNI GECE KDZ. EREĞLİ MÜFTÜLÜĞÜNCE İCRA EDİLECEK OLAN “KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMINA” KDZ. EREĞLİ’DE SON YILLARDA YAŞANMIŞ OLAN VE ÖZELLİKLE KURUM YÖNETİCİLERİNİN KİŞİSEL EGO VE TUTUMLARINDAN KAYNAKLANAN, KURUMLAR ARASI KIRGINLIKLAR VE KÜSKÜNLÜKLERİN SON BULMASINA VESİLE OLACAĞI DÜŞÜNCESİ İLE; İLGİLİ KURUM VE KURULUŞLARIN TÜM YÖNETİCİLERİNİ EKSİKSİZ OLARAK BU ETKİNLİKTE GÖRMEK DİLEĞİ İLE,
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21706079, Bugün: 1897 kez ziyaret edilmiştir.