Kayıt Tarihi: 2 Ağustos 2012 Perşembe 19:41
Özgen Gitti, Kavga Bitti!
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı POSBIYIK: ‘ERDEMİR Krizi Tatlıya Bağlandı’dedi

Ereğli Demir Çelik Fabrikası (ERDEMİR) ile Karadeniz Ereğli Belediyesi arasında yaşanan gerginliğin tatlıya bağlandığı bildirildi.

01.08.2012 Çarşamba(bugün) Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK ile ERDEMİR Genel Müdürü Fatih TAR ile bir araya geldi. Yapılan görüşme sonrasında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Halil POSBIYIK, "ERDEMİR ile Belediye arasında hiçbir sorun kalmadı” dedi.

Belediye Başkanı Halil POSBIYIK, ERDEMİR Genel Müdürü Fatih TAR ile görüştüklerini ve bundan sonra ERDEMİR’in daha fazla büyümesi ve gelişmesi için Belediye olarak ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söylediğini vurguladı.

POSBIYIK, “Belli kriterler içerisinde anlaşma sağladık. Sayın TAR ile birlikte hemen hemen her konuda görüş birliğine vardık. Yaşanan olayın Karadeniz Ereğli’ye zarar verdiği konusunda da hem fikir olduk. Bundan sonra ERDEMİR ile aramızda hiç bir sorun kalmamıştır.” diye konuştu.

 
Gösterim : 1667
YORUMLAR
DAVUT / arkası yarın
Bir sonraki kavgaya kadar sorun bitti.Acaba Okyonus Metal ERdemirden ne fiyata mal bağladı.Eh oyak çok özel şirket ya bunu kim sorabili ki zatı muhteremlere.Ye kürküm ye...
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21693979, Bugün: 1381 kez ziyaret edilmiştir.