Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Perşembe 15:41
EGD Başkanı Necati GÜNAY 24 Temuz Basın Bayramı’nda ERDEMİR ve Belediyeyi uyardı: "SANSÜRDEN VAZGEÇİN!"
EGD Başkanı GÜNAY: “ERDEMİR ve Ereğli Belediyesi bazı gazeteci meslektaşlarımıza sansür uyguluyor. Bu uygulamadan hemen vazgeçilsin” şeklinde konuştu.

24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışının 104. yılında Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Atatürk Anıtına çelenk koyarak kutlama yaptı.

Kutlama programı sonrasında konuşan EGD Başkanı Necati GÜNAY basında sansür olgusunun kısmen kalktığını fakat kurumlar tarafından gazetecilere “otosansür” uygulandığının altını çizdi.

GÜNAY konuşmasında ERDEMİR’i ve Ereğli Belediyesini de sert bir dille eleştirerek; “ERDEMİR ve Ereğli Belediyesi gazetecilere “sansür” uyguluyor ya da “otosansür” uygulamalarını sağlıyor. Bu kabul edilebilir bir davranış değil! Bu durumdan mağdur olan gazeteci arkadaşlarımız var. Bu konularda ERDEMİR’i ve Belediyeyi daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Aksi takdirde gereken cevabı alacaklardır” şeklinde konuştu.

 
Gösterim : 2744
YORUMLAR
Ünal Savaş / KIYI KENTİ EREĞLİ’DE “KIYIYA VURMUŞ BASIN”
EREĞLİ OLMUŞŞŞŞ, DÜNYA KENTİ, KİN, ÖFKE, NEFRET SEVGİYİ YENDİ, VURULMUŞ, KALPLERE MÜHÜRLER, BUNA İNANIR, HANGİ AKILLI EFENDİ. SEVGİ, DOSTLUK, SÖZDE BARIŞ. ÖFKE, NEFRET, KARIŞ KARIŞ. OLMASIN ARTIK, KİNDAR HAYKIRIŞ, ÇOKMU ZOR!? MÜHÜRSÜZ BARIŞ, SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK DEDİK, İNANIN BUNA, BİZDE İNANMADIK, TEK DERDİMİZ, SANDIK MANDIK, SEÇİLMEZSEK BİR DAHA, YANDIK. SEVGİYİ, BARIŞI, ETMİŞİZ TALAN, KALMADI ARTIK, GERİDE KALAN, SEVGİDE YALAN, BARIŞTA YALAN, VAR GİT, BİRAZDA SEN OYALA
0
1

Ünal Savaş / KIYI KENTİ EREĞLİ’DE “KIYIYA VURMUŞ BASIN”
ÖZGÜR BASIN, ÇOK DA HOŞ DEDİK, YAŞA KURU, KURUYA YAŞ DEDİK, SANSÜRLEDİK, KUŞA ÇEVİRDİK, İLKELERİMİZİ, BİZDE BOŞ VERDİK. GERÇEKLER ARTIK SAKLANMIYOR, YORUM HÜRDÜR, YAYINLANMIYOR, DÜNYA DEĞİŞTİ, ANLAYIN ARTIK, İNSANLAR, HERŞEYE KANMIYOR. ARIYORUM BEN, HEP ARIYORUM, TARAFSIZ HABER, VAR NEREDE, ZORLAMAYIN BENİ YETER ARTIK, GÖZLERİME İNDİ, BUĞULU PERDE. MEDYA BİLE OLMUŞ, PARE PARE, BİÇARE Mİ OLMUŞLAR, BİÇARE, KALMIŞLAR, İKİ ARADA BİR DEREDE, YOK MU? BUNA BULUNASI BİR ÇARE.
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21641745, Bugün: 1730 kez ziyaret edilmiştir.