Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2012 Pazar 20:28
Bu Nasıl Zirve?
Edinilen bilgilere göre 4 Haziran 2012 Pazartesi saat 11,30'da ERDEMİR'e ait Göztepe Lokalinde, Zonguldak Valisi Erol AYYILDIZ, Yöre Milletvekili Ercan CANDAN, Ereğli Kaymakamı İbrahim ÇAY, ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Fatih TAR ve ERDEMİR Genel Müdürü Oğuz ÖGEN bir araya gelecek.

Yerel basında "ZİRVE" olarak adlandırılan bu toplantıda sözde Ereğli Ekonomisi başta olmak üzere ve kentteki sorunlar iler ilgili görüşmelerin yapılacağı da Zirve olarak tabir edilen bu toplantının konu başlıklarını oluşturması bekleniyor.

Bu Zirve CANDAN'ın Girişimleri İle olmuş

Ereğli kamuoyunun yakından takip ettiği bu "ZİRVE" yemeği ve toplantısının Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan CANDAN'ın çabaları ile oluştuğu edinilen bilgiler arasında.

Neden POSBIYIK ve GENÇ'in İsimleri Yok!

Öte yandan "ZİRVE" olarak adlandırılan bu yemekli toplantıya Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK ve TSO Başkanı Mehmet GENÇ'in neden çağrılmadığı ise kafalarda soru işaretleri oluşturuyor?

Kentin iki önemli seçilmiş idarecisinin bu toplantıda yer almamasının ileride bu toplantının devamı yönündeki yeni toplantıların şekillenmesinde de etkili olacağı ileri sürülüyor.

Bu Nasıl Zirve?

Konu ile ilgili ekonomi ve siyaset çevreleri "Bu Nasıl Zirve?" diyerek; böyle katılımcı sayısı olarak dar tutulan, kentin Belediye başkanı ile TSO başkanın çağrılmadığı bir toplantının nasıl bir zirve olduğu konusunda endişeleri olduklarını da dile getiriyorlar.

 
Gösterim : 1697
YORUMLAR
GÖökhan GÖKTAŞ / Doğru
Geçen gün bu buluşma haberini ilk okuduğumda yerel bir haber sitesine Ereğlinin tamda ihiyacı bu ama neden belediye başkanı ve TSO başkanı yok diye yazmıştım.
0
2

yani / soru
asıl sorulması gereken neden milletvekili orada öyle ya o ereğli milletvekili ise ereğlinin temsilcilerinin olmadığı yerde onun işi ne
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21694119, Bugün: 1521 kez ziyaret edilmiştir.