Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2023 Cuma 22:55
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA BÜYÜK GÜÇ BİRLİKTELİĞİ
Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, 18 Mayıs’ta yapılacak Belediyespor kongresi öncesi, Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş ve Akınspor Onursal Başkanı Akın Katı ile birlikte açıklama yaparak Kdz. Ereğli Belediyespor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş’un ve As Başkan olarak Akın Katı’nın tam yetkili olduklarını belirten Başkan Posbıyık “ Belediyespor’da 12 branşta 980 lisanslı sporcunun olduğunu belirterek herkesin maddi manevi desteğine ihtiyacımız var. Hayırlı olsun.” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, 18 Mayıs’ta yapılacak Belediyespor kongresi öncesi, Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş ve Akınspor Onursal Başkanı Akın Katı ile birlikte açıklama yaparak Kdz. Ereğli Belediyespor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Posbıyık yaptığı açıklamada şunları söyledi:

KONGRE 18 MAYIS’TA…

Değerli hemşehrilerim, değerli spor camiası; Mayıs ayının 18’inde spor kulübümüzün kongresini yapacağız. Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü bu bölgenin en büyük kulübü. Sadece erkek futbol takımı değil, yanında kadın futbol takımı da dahil olmak üzere 12 branş 980 lisanslı sporcu yer alıyor. Büyük bir aile ve bu büyük ailenin de yönetilmesi, maddi bakımdan tatmin edilmesi de bir hayli zor. Bize dostlarımız yardımcı oluyor, yönetim kurulu üyelerimiz hepsi de hem maddi, hem manevi yönden müthiş destekler veriyorlar. Hepsine şükranlarımı sunuyorum. Bu sene Halil Bozkuş’un da aramıza katılması suretiyle büyük bir performans yakaladık. Ancak, arzu ettiğimiz neticeye ulaşamadık. Bu seneyi ikincilikle bitirdik. Şimdi, yeni bir hamleye geçiyoruz. Kdz. Ereğli Belediyespor camiasının yakından tanıdığı, benim de akrabam, Akın Katı‘yla da görüşmelerimizi yaptık ve aramıza katılması için onun da onayını aldık.

BAŞKAN BENİM; YETKİ BOZKUŞ VE AKIN’DA

Şu anda Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü’nün Başkanı olarak görevime devam ediyorum. 2. Başkan olarak Halil Bozkuş, As Başkan olarak ise Akın Katı takımı götürecekler, onlara tüm yetkimi verdim. Yönetim oluşması için, maddi unsurların ortaya çıkarılması için, aynı zamanda belediye olarak biz de onlara destek olmak için ortak paydada anlaştık. Futbolcu seçimi, yönetim kurulunun oluşturulması konularında kendilerine tam yetki verdim. Bu sene amacımız bu ligi en önde bitirmek. Ereğli halkının büyük bir aşkla, futbol takımının 3. Lige çıkmasını arzu ettiğini sahadaki hareketliliklerden görüyorum. Kalabalıklar bunu bize gösteriyor.

EREĞLİ HALKINI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ

Ereğli halkına bu mutluluğu yaşatmamız gerektiğine bütün kalbimizle inandığımız için, bu bakımdan mahçubuz.. Arkadaşlarımız Ereğli’de iş adamları, zamanları olmamasına rağmen Ereğli halkının bu arzusunu yakınen bildikleri için, zamanlarının belli bir bölümünü futbol takımına, Kdz Ereğli Belediyespor kulübüne ayırmak suretiyle, sporseverlerin beklediği sonuca ulaşmak için birlikte and içtik. İnşallah değerli yönetim kurulu üyelerimizle, sporcularımızla, teknik adamlarımızla birlikte, hep beraber inandığımız bu yolda azimle yürüyerek neticeye ulaşmak istiyoruz.

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ. HAYIRLI OLSUN…

Ben, Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü yönetim ve ekibinin başarılı olmalarını diliyorum. Kdz. Ereğli’de yaşayan insanlarımızın ve sporseverlerin hepsinin de büyük desteklerine ihtiyacımız olduğunu, maddi ve manevi desteklerinin bizimle olmaları en büyük dileğimiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

 
Gösterim : 608
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547484, Bugün: 1589 kez ziyaret edilmiştir.