Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2022 Pazartesi 21:24
BAYRAMOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI…
İyi parti kurucu üyelerinden Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu aralık ayının ilk haftasında gerçekleştirilmesi planlanan, İYİ Parti Karadeniz Ereğli kongresinde ilçe başkanlığına aday olacağını açıkladı.

2015 yılında Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili adayı olan Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu, önümüzdeki dönem İYİ Parti ilçe başkanlığına aday olacağını bildirdi.

Bayramoğlu Değişim Haber Merkezine yapmış olduğu açıklamada’ ‘Karadeniz Ereğli ilçe teşkilatının kuruluşundan bu güne kadar parti içerisinde aktif olarak yer aldım. Çevremdekilerin desteği ile İlçe başkanlığına aday olmaya karar verdim. Bu kararımdan sonra, olumlu dönüşler almaya başladım.

İYİ Parti bayrağını en üst noktalara taşıyarak, parti içerisinde herkese eşit mesafede ve herkesi kucaklayıcı bir yapıda davranacağımdan kimseni şüphesi olmasın. Partiye ve Bölgemize katkı sağlayacak, birçok isimle irtibat halindeyim ve partiye bir çok ismin katılacağı müjdesini şimdiden verebilirim. Değişim süresince değişimden taraf oldum. Adaylığımı destekleyen herkese şimdiden teşekkür ederim’ dedi.

 
Gösterim : 580
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21636157, Bugün: 5665 kez ziyaret edilmiştir.