Kayıt Tarihi: 4 Ekim 2022 Salı 22:04
İŞ-KUR ve ERDEMİR iş birliği yapacak!
İş-Kur Zonguldak İl Müdürü Okan Şentürk ERDEMİR Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’e ziyarette bulunduğu bildirildi.

İş-Kur Zonguldak İl Müdürü Okan Şentürk, ERDEMİR Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’e ziyarette bulundu.

İl Müdürü ve Kdz. Ereğli Hizmet Merkezinde görevli iş ve meslek danışmanları Serkan Hasan Köse ve Sibel Türköz Genel Müdür Peker tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Ziyarette ülkemizde çelik sektörünün lideri durumunda bulunan Oyak Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde Türk çelik sektörünün en büyük yassı çelik üreticisi olan Erdemir’in Genel Müdürlüğüne yakın zamanda atanan Peker’e hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

Göreve yeni başlayan Genel Müdür Peker, ülke ekonomisine büyük katkısı olan ve Ereğli’nin can damarı durumunda bulunan Erdemir ‘in Zonguldak’a yaptığı en büyük katma değerin istihdam ve diğer sanayilerin gelişimine katkısı olduğunu belirterek, İŞKUR’la ortak paydası olan istihdamın artırılması, mesleki eğitim, engelli personel açığının karşılanması gibi İlimize katkı sunacak her türlü konuda Zonguldak İŞKUR İl Müdürlüğü ile işbirliğine açık olduklarını ifade etti.

Ardından Kurum hizmetleri ve yapılabilecek işbirliği çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

 
Gösterim : 545
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547940, Bugün: 2045 kez ziyaret edilmiştir.