Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2022 Salı 19:28
Niyazi ÖZCAN “OYLAR BEYAZ LİSTEYE”
Kdz. Ereğli TSO seçimleri için esnaf ziyaretlerinde bulunan ÖZCAN, samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Kdz.Ereğli için istihdam yaratıcı projelerini esnafların beğenisine sundu.

Kalifiye personel bulmakta zorlanan esnaf için ara eleman yetiştirmek için Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak; kurslar düzenleneceğinin altını çizen Özcan; “Kimin ne söylediği önemli değil. Mevcut TSO Başkanı her seferinde canlı yayınlarda bizi ve ekip arkadaşlarımızı eleştiriyor. Bu panik halinin bir göstergesi. 4,5 yılda Ereğli’ye çivi çakmadığı resmi TSO internet sitesinde bile mevcut olan Arslan Keleş, farkettiyseniz, kendisine sorulan proje sorularına karşılık bile veremiyor. Halbuki bu seçimde projelerin yarışması gerekiyor.” dedi.

“OYLAR BEYAZ LİSTEYE”

Seçim renginin beyaz bir sayfa açmak için beyaz olarak belirlendiğini belirten Özcan; “Bizler hem Ereğli’de hem de TSO’da yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız mantıklı ve sürdürülebilir projeleri kamuoyuna sunacağız. Projelerimizden bazıları ön onay aldı, bile. Eminim ki bu çalışmalar Ereğli’nin kaderini değiştirecektir” şeklinde konuştu.

“BİRİLERİNİN ODASI DEĞİL, EREĞLİ’NİN ODASI”

Niyazi Özcan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: "Mevcut başkanın canlı yayınlarda itiraflarını hep birlikte izliyoruz. Seçimden sonra esnafı yalnız bıraktığını itiraf ediyor. Bizlerde gezdiğimiz yerlerde hep benzer şikayetler duyuyoruz. Aslında pandemide bile ziyaretlerini sürdürdü. Ama sadece belirlediği küçük grubuna sürdürdü. Biz ise hiçbir zaman esnafımızı bırakmadık. 4,5 senedir, her gün mevcut TSO’nun açığını bizler kapatmaya çalıştık. Onların yalnız olmadığını, sabretmesi gerektiğini söyledik. İşte o gün geldi. 1 Ekim’de Ereğli’de köklü bir değişim olacak ve kazanan beyaz liste olacak”, dedi.

 
Gösterim : 671
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21674024, Bugün: 219 kez ziyaret edilmiştir.