Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Perşembe 21:34
Oğuz ÖZGEN, POSBIYIK'a "Nazire" mi Yapıyor?
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdürü Oğuz ÖZGEN edinilen bilgilere göre Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR’i makamında kabul etmiş.

ÖZGEN ve AKDEMİR bir süre sohbet etmişler.

Aralarında ne gibi bir konuşma geçti bilinmiyor ama Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR, görüşmelerin çok "sıcak" geçtiğinin altını çizerken ÖZGEN’i ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirmiş.

Merak edilen ise ERDEMİR Genel Müdürü Oğuz ÖZGEN’in her nedense bir türlü Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK ile yıldızı barışmazken Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR ile neler konuştuğu.

Samimi bir ortamda geçtiği tahmin edilen veya basına yansıdığı kadarı ile böyle anlaşılan bir ziyarette ÖZGEN, AKDEMİR’e Zonguldak için acaba vaatlerde bulundu mu?

Basında ifade edildiği şekilde "İnşallah bu sıcak ilişkiler ilerleyen günlerde biraz daha farklılaşır." diyen AKDEMİR, neyi ima ediyor ve kime gönderme yapıyor? Zonguldak Belediye'sinin ERDEMİR'den ileride ne tür istekleri olacak?

Yaşadığı kentin Belediye Başkanı ile yıldızı barışmayan ÖZGEN neden AKDEMİR’e bu şekilde sıcak davranıyor?

AKDEMİR’in ziyaretini “sıcak ilişki kurmak” adı altında başkan POSBIYIK’a karşı bir koz olarak mı kullanmak amacında?

Yoksa Halil POSBIYIK'a "Nazire" mi yapılıyor?

Öte yandan vatandaşlar yoksa Oğuz ÖZGEN Halil POSBIYIK’a nazire mi yapıyor? diyerek bu konu hakkında görüşlerini dile getiriyorlar. Basında çıkan haberler neticesinde görüşlerine devam eden vatandaşlar "Bu kentin Belediye Başkanını tanımamak ve Başka bir Belediye Başkanını sanki POSBIYIK'a nazire yapar gibi makamında ağırlaması tirajikomik bir olay aslında. Sen bu kentin Belediye başkanını sayma, git Zonguldak belediye Başkanı'nı ağırla. Olurya belki mühürlenmiş yapılara da Zonguldak Belediye Başkanı çare bulur. O zaman al fabrikayı Zonguldak'a taşı. Gerçi bu mümkün olmaz ama bari İstanbul'daki satın almayı Zonguldak'a getir. Hiç olmaz ise il sınırları içinde olmuş olur ve bizler de Ereğlililer olarak biraz olsun avunuruz" şeklinde konuştular.

 
Gösterim : 2094
YORUMLAR
ereğlili müdavim / Posbiyigin Papucu....
Ne o simdi? Posbiyigin papucu damami atilmis oluyor... güldürmeyin insani... posbyiklan ugrasilmaz bunu unutmayin... ne yaparsaniz yapin bu kentin belediye başkanidir o...
0
1

Adamin biri / Komik haber
İnsanlari erdemire ve oguz ozgene karsi kiskirtmak tahrik etmek adina yapilmis bir haber tamamen.Cok komik cok sacma yapmayin lutfen cok komik gozukuyorsunuz:)
1
0

ADAMIN HASI / ADAMIN BİRİNE YANIT
"Adamın Biri" rumuzlu kardeşim. Nerede yaşıyosunuzki siz. Belediye Başkanına yapılan saldıradan, tarihinde ilkdefa belediye önüne yürüyen erdemir işçisinden haberiniz yok sanırım. yada görmek istemiyosunuz. zonguldak belediye başkanı ile nezaket ziyareti yapılan olay neden basına servis ediliyor. altında yatanları, bunu ve bu tür şeyleri eleştirin. Vedaha pek çok şeyi...farklı bakış açısı ile habercilik yapan gazete ereğliyide kutluyoruz ayrıca...
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21694219, Bugün: 1621 kez ziyaret edilmiştir.