Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Perşembe 20:23
“Hayır Çarşısı” açıldı
Kdz.Ereğli Uzunmehmet Öğrencilere Yardım Derneği'nin düzenlemiş olduğu 'Hayır Çarşısı' düzenlenen törenle açıldı.

Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılama adına Çetin Apatay Bulvarı’nda bulunan Sesli Mobilyanın yanında açılışı gerçekleştirilen kermeste A’den Z’ye her şeyi bulmak mümkün.

Çok cazip fiyatlarla kaliteli ve markalı ürünlerin sergilendiği kermeste; giyim, yiyecek, çeyizlik eşya, el iş, ayakkabı çeşitleri, çantalar, koltuk takımları, mobilya eşyaları, güneş enerji sistemi, ev hanımlarının hazırlamış oldukları lezzetler bir evde bulunması gereken her şey çok cazip fiyatlarla oldukça ilgi görüyor.

Uzun Mehmet Öğrenci Yurdu Alaplı-Ereğli sorumlusu Ahmet BAŞTAN kermesin 10 gün süreyle açık kalacağını belirterek, bütün herkesi bu kermesi gezip katkılarını beklediklerini ifade etti.

Açılış konuşmalarının sonra yapılan duanın ardından açılış kurdelesini, Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar SEVER, Sakarya Öğrenci Yurdu Müdürü Cemal TOSUN ve Uzun Mehmet Öğrenci Yurdu Alaplı-Ereğli sorumlusu Ahmet BAŞTAN keserek hayırlı olmasını dilediler.

 
Gösterim : 2495
YORUMLAR
Recep Şen / Hayır çarşısından izlenimler.
Kermesi hazırlayıp emek veren herkesten Allah razı olsun.Güzel çalışma yapılmış.Beyaz eşya Mobilya,Giyim.El emeği göz nuru Çeyizler,Kermesin olmazsa olmazı Döner,adana usulü içli köfte,pastalar börekler,köy ekmekleri.ne ararsan var.
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21739171, Bugün: 1989 kez ziyaret edilmiştir.