Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2021 Salı 13:12
DURAN ve AYYILDIZ Zonguldak Günleri’nde Ereğli’yi Tanıtarak Kitaplarını İmzaladı
Kdz. Ereğlili Yazar Sadun DURAN ve Yazar-Çizer Kurtuluş AYYILDIZ 9-12 Aralık 2021Tarihlerinde İstanbul Yenikapı’da düzenlenen 'Zonguldak Tanıtım Günleri' ekinliğine katılarak okurlarıyla buluştu.

Zonguldak’tan Gülden Işık. Türkan Karahasan, Ekrem Murat Zaman, Selma Aydın, Kurtuluş Ayyıldız, Sadun Duran, Muharrem Akman, Hayri Sarı, Murat Aktaş, Erkan Çaltepe, Okan Onur, Ayhan Yıldız Güneş, Kenan Tunç ve Ufuk Çeyrek Ural’ın da katılarak okuyucularına kitaplarını imzaladıkları etkinlik ilk olması sebebi ile de önemli bir organizasyon olarak yöre tarihine geçmiş oldu.

İlk defa bu kadar çok Zonguldaklı yazarın bir araya gelerek bir etkinlikte okuyucuları ile buluşması hem yazarlarımızı hem de kitapseverleri mutlu etti.

Kdz. Ereğlili Yazar Sadun DURAN ve Yazar-Çizer Kurtuluş AYYILDIZ’da yöre ile alakalı kitaplarını hem İstanbulllulara hem de İstanbulda’ki Zonguldaklılara tanıtmış oldu.

İlk defa böyle bir organizasyon düzenleyene ZONDEF (Zonguldak Dernekleri Federasyonu) Başkanı Ziyan ÖNCAN’da bu kadar çok ve değerli yazarımızı bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyerek duygularını dile getirdi.

9-12 Aralık 2021Tarihlerinde İstanbul Yenikapı’da düzenlenen 'Zonguldak Tanıtım Günleri' ekinliği geniş katılımla yöresel değerlerin ön plana çıkarıldığı günler olarak akıllara kazınmış oldu.

 
Gösterim : 7866
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553101, Bugün: 3044 kez ziyaret edilmiştir.