Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2021 Salı 22:12
METİN AVCI, MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI
BELEN YENİ MAHALLE’DE 6 HAZİRAN’DA MUHTARLIK SEÇİMLERİ YAPILACAK Belen Yeni Mahalle Muhtarı Naim Kaya’nın vefatı nedeniyle 6 Haziran’da muhtarlık seçimleri yenilecek.

Naim Kaya’nın 1. Azası olarak 7 aydır muhtarlığa vekalet eden Metin Avcı seçimlerde aday olduğunu açıkladı. Avcı, “Naim abimizin vefatı hepimizi derinden üzdü. Onun bıraktığı bu bayrağı devralarak idealleri doğrultusunda Belen Yeni Mahalle’ye hizmet etmek istiyorum” dedi.

Kdz. Ereğli Belen Yeni Mahalle Muhtarı Naim Kaya’nın 21 Eylül 2020 tarihinde vefat etmesi üzerine, yasa gereği İlçe Seçim Kurulu tarafından 6 Haziran 2021 tarihinde muhtarlık seçimlerinin yenilenmesine karar verildi.

Belen Yeni Mahalle’de yapılacak muhtarlık seçimleri öncesinde vefat eden muhtar Naim Kaya’nın 1. Azası olarak 7 aydır muhtarlığa vekalet eden Metin Avcı, seçimlerde muhtar adayı olduğunu açıkladı.

2019 Yerel Seçimlerinde Naim Kaya ile yola çıktıklarını belirten Avcı; “Naim abimizin vefatı hepimizi derinden üzdü. Eylül ayından bu yana muhtarlığa vekalet ediyorum. Bu süre içerisinde bir çok tecrübe edindik. Mahallemizin ihtiyaçları noktasında tespitler yaptık. Kamu kurum ve kuruluşlarla olan ilişkilerde çok önemli yol aldık. Bir çok yerde rahmetli Naim abinin geride bıraktığı saygı ve hürmetle karşılaştım. Zamansız aramızdan ayrıldı. Bize güvendiği için 1.sırasına aza olarak yazması zaten bizi onurlandırmıştı. Mahalle halkımızın da teveccühüyle aza olarak seçildik. Şimdi onun bıraktığı bu bayrağı devralarak idealleri doğrultusunda Belen Yeni Mahalle’ye hizmet etmek istiyorum” dedi.

Pandemi nedeniyle ev ziyaretleri gerçekleştirmediğini söyleyen Avcı, “Bu süreçte hem Erdemir’deki işimi hem de muhtarlık vekaletimi pandemi koşullarına göre kimseyi rahatsız etmeden götürmeye çalıştım. Mahalle sakinlerimizin anlayışla karşılayacağını umuyorum. Yeni dönemde inşallah mahallemize ortak akılla hizmet edeceğiz” diye konuştu.

 
Gösterim : 724
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550097, Bugün: 40 kez ziyaret edilmiştir.