Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2021 Pazartesi 21:51
BOZKURT VE YÖNETİMİNDEN GAZETECİLER DERNEĞİNE ZİYARET
Şafak Erel Başkanlığındaki Ereğli Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, yeni haftanın ilk gününde önemli misafirlerini ağırlarken, saat 14.30 sularında da Adalet ve Kalkınma Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı yönetiminin ziyareti gerçekleşti.

İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve çok sayıda yönetim kurulu üyesinin iştirak ettiği ziyarette AK Parti heyeti dernek başkanı Erel ve ekibi ile derneğin Denetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlandı. Partili Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Ali Kemal Karaca’nın da katıldığı ziyarette Erel’e hitaben bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt yeni dernek yönetimine başarı dileklerini sundu. Karadeniz Ereğli basınının Zonguldak genelindeki en başarılı kuruluşları bünyesinde barındırdığını kaydeden Bozkurt; “EGD’nin yeni yönetimi ile birlikte Ereğli basını da bir ivme kazanacaktır. Bu yönetim ilçedeki tüm basın çalışanlarını kucaklayıp bir ve beraber olma yolunda sağlam adımlar atacaktır, diye düşünüyorum.”, dedi.

AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren EGD Başkanı Şafak Erel de konuşmasında, tarafsız ve bağımsız Ereğli medyasının en güçlü meslek örgütü olan EGD’nin her siyasî partiye ve düşünceye eşit mesafede olduğunu belirtti. Erel; “Bizim temel hedeflerimizden biri gazetecileri tek bir çatı altında buluşturmak olduğu kadar EGD’nin bu hizmet binasını herkese açmak. Siz siyasîlerin de istedikleri zaman çat kapı gelip bizimle sohbet imkanı elde edebilmenize olanak sağlayacak bir yapıda olmayı istiyoruz. Ereğli’nin yararına olacak her iş ve çalışmada bizler de elimizden gelen desteği sunacağız.”

AK Partililerin ziyaretlerinde Erdemir’de mülakat dönemine geçildiği belirtilen işçi alımı konusu başta olmak üzere ilçe halkını ilgilendiren bazı konular üzerine görüş alışverişinde de bulunuldu. Bu arada EGD yöneticileri, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla mesleğinde 25.yılını geride bırakan Saffet Bozkurt’u tebrik ederek mesleğinde de başarı dilediler.

Bu arada AK Parti İlçe Teşkilatı’nın ziyaretinin hemen sonrasında ilçe teşkilatı kadın kolları yönetimi de EGD Başkanı Erel’i ziyaret etti. Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru ve kol yöneticileri, 19 Mart’taki genel kurul sonrasında göreve seçilen Erel ve ekibine başarı dilerken iyi dileklerini paylaştılar. Ziyarette Dernek Başkanı Şafak Erel’e Mali Sekreter İlknur Özen eşlik etti.

 
Gösterim : 1350
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548867, Bugün: 2972 kez ziyaret edilmiştir.