Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2012 Salı 21:46
Talat ŞEKER'den Büyük İddia; "KONGREYİ YİNE YAPAMAYACAKLAR!"
Karadeniz Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) kongresine aday olduğunu ve aylardır kongre yapılmadığı için, kongrenin bir an önce yapılmasını isteyen Talat ŞEKER, bu kongrenin 27 Mayıs 2012 tarihinde de yapılamayacağını savundu.

ŞEKER; MHP Karadeniz Ereğli İlçe Kongremiz demokratik bir şekilde mutlaka ve mutlaka yapılmalıdır” dedi

ŞEKER’in basın açıklaması şu şekilde.

“Değerli Ereğli Halkı,19 Şubat 2012 tarihinde yapılması gereken MHP Karadeniz Ereğli İlçe Kongresi bildiğiniz gibi hava muhalefeti nedeniyle iptal edilmişti. İlerleyen süreçte sayın İlçe Başkanımız İlkay ÖZDEMİR yapmış olduğu basın açıklamalarında kongremizi önce Nisan ayında yapacaklarını, sonra 6 Mayıs’ta ve daha sonra da tekrar bir basın açıklamasıyla 27 Mayıs’ta yapacaklarını belirtmiştir. Bu tutarsız açıklamalar bizim aday oluş nedenimizde ne kadar haklı olduğumuzu, ne kadar doğru yolda olduğumuzu bir kez daha ispat etmiştir. Farkında olmadan Sayın İlçe Başkanımız saygınlığını yitirerek partimize zarar vermektedir. Genel Başkan Devlet BAHÇELİ'nin izinde, davasına hizmet etmekten başka hiçbir gayeleri olmayan bizler bu tutarsızlıklar sonucu iddia ediyoruz ki 27 Mayıs günüde kongre yapamayacaklardır. Ama, biz o gün bütün delegelerimizle sizlerin karşısında hazır olurken ne yazık ki mevcut yönetim kaybetme korkusuyla yine sandığa gidemeyecektir.Daha fazla yıpranmadan birlik beraberlik içerisinde kongremizin bir an önce yapılmasını Ülkücü iradeye saygı göstermelerini kendilerinden rica ediyoruz .” dedi.

 
Gösterim : 2610
YORUMLAR
cemil / İlkay Özdemir istifa
bu kadar laçkalık olmaz ilçe başkanı işin suyunu çıkarmış aldığı belediye seçimlerinde aldığı bin oy hala utanmadan nasıl oturuyor yada birileri nasıl oturtuyor anlamış değilim
0
2
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21693915, Bugün: 1317 kez ziyaret edilmiştir.