Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2020 Çarşamba 14:37
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ihtiyaç sahibi öğrencilerin uzaktan eğitimde kullanmaları için tablet alımı sürecini başlattı. Ekim ayı başında ön hazırlıkları yapan Belediye birimleri, konuyla ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapıyor.

Küresel salgınla birlikte gündeme gelen uzaktan eğitim, ihtiyaç sahibi öğrencilerin bu eğitimden yararlanmalarını zorlaştırırken, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konuyla ilgili olarak ekiplerini harekete geçirdi. Belediye, İlçe Milli Eğitim’in konuyla ilgili çalışmasına destek veriyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Eylül ayı sonunda Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Görüşmede, konunun detayları ele alındı. Bu kapsamda, Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Ekim ayı başında tablet alımı için ön hazırlıkları tamamladı. Tabletler, ilköğretim öğrencileri öncelikli olmak üzere uzaktan eğitimde kullanılmak üzere öğrencilere teslim edilecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği standartlara ve talebe göre alımı gerçekleştirilecek olan tabletler, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.

 
Gösterim : 925
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548993, Bugün: 3098 kez ziyaret edilmiştir.