Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2020 Çarşamba 19:58
“SALGIN SÜRECİ KÖTÜYE GİDİYOR!”
Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu başlangıçta Korona Virüs ile ilgili iyi bir sınav veren Ereğli’de sürecin kötüye gittiğini söyledi.

Ereğli FM canlı yayınında konuşan Çorumluoğlu, “Ereğli başlangıçta Korona Virüs ile mücadelede iyiydi. Ancak 36 gün önce 4 ölü vardı, şimdi 20’yi geçti. Günlük vaka 20’den aşağıya düşmüyor. Serviste 40, yoğun bakımda 10 hasta yatıyor. Armutçuk TTK’da 8 vaka var. Bu rahatlık, bu duyarsızlığı anlamıyorum. Personel artık yoruldu. Ereğli’de elde tesbihle maskesiz gezenler var. Bu, bu işe emek verenlere hakarettir. Sokakta sarılmayın öpüşmeyin.” dedi.

Konuşmasında “Gizlilik kararı olmasa yaşananları anlatsam inanamazsınız.” diyen Çorumluoğlu, “Bir evlat nasıl annesine bu virüsü bulaştırır. Bir tabanca ile anneni öldürmekle, virüsü eve getirip anneni öldürmek arasında fark yok. Ereğli’de her gün kahvehane de okey oynanıyor, inanamıyorum. Bana Korona arttı diyen oluyor, sanki Korona’yı ben yayıyorum. Hem Korona arttı diyor hem de maskeyi beni görünce takıyor. Maske den 900 lira ceza yazıyoruz, her halde zengin tınlamıyor.1 cezayı 1 dakika bekletmiyorum.” şeklinde konuştu.

Çorumluoğlu, “Beni üzmeye, emeği hiçe saymaya hakkınız yok. Esnafların yaklaşımı önemli. Herkes sattığına bakıyor. Çalışanında vaka çıkanın işletmesini kapatınca veryansın ediyor. Şehrin bazı noktaları trafiğe kapatabiliriz. Çay ocaklarını da kapatabiliriz.” ifadelerini de kullandı.

(Kaynak:Ereğli FM)

 
Gösterim : 1022
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552068, Bugün: 2011 kez ziyaret edilmiştir.