Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2019 Cumartesi 01:19
AKM'ye Neşter! “Kapsamlı tadilat başladı…”
Fiziki koşulları elverişsiz hale gelen, çatısı akan, havalandırma problemleri oluşan Atatürk Kültür Merkezi'nin esaslı bir tadilatı için Karadeniz Ereğli Belediyesi harekete geçti. Halil Posbıyık'ın göreve gelir gelmez konuyla ilgili verdiği talimat üzerine tadilat projesi çalışmaları başlatıldı.

Atatürk Kültür Merkezi büyük bir tadilat projesiyle yenileniyor. Fiziki koşulları yetersiz hale gelen, havalandırma problemi olan, çatısı akan ve salonları kültürel etkinlikler için kullanılamaz hale gelen Atatürk Kültür Merkezi için yenileme çalışmaları başlatıldı.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın göreve gelir gelmez verdiği talimat üzerine esaslı bir tadilat projesi hazırlanıyor. Bu proje çerçevesinde, dış ve iç mekanlar, sağlıklı ve kullanışlı malzemelerle yenilenecek. Dış cephe duvarları onarılacak, Ereğli'yi ifade edecek ve kültür kentine yakışacak malzemelerle düzenlenecek.

Çok sayıda küçük salonun ve bir büyük ana salonun yer alacağı mekanların oluşturulması planlanıyor. Projede oda tiyatrosu, fuaye alanı yer alıyor. Proje çerçevesinde, sahne arkası yeniden düzenlenecek, ışık, ısıtma ve havalandırma sistemleri çağdaş teknolojiye uygun hale getirilecek.

 
Gösterim : 1257
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550222, Bugün: 165 kez ziyaret edilmiştir.