Kayıt Tarihi: 9 Nisan 2019 Salı 23:39
BAŞKAN POSBIYIK, BAŞKAN YARDIMCILARINI ATADI
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Başkan Yardımcılığı görevlerine, Haluk Okur, Mehmet Tayyar Mendeş, Oğuz Cömert, Selma Açıkgöz ve Atilla Bulak’ı atadı.

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısının 2. oturumu Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın başkanlığında AKM Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, meclis toplantısında yeni dönemde birlikte çalışacağı belediye başkan yardımcılarını kamuoyuna açıkladı.

Toplantı öncesi yaptığı konuşmada, meclis üyelerini iki grup diye düşünmediğini, tek meclis olarak düşündüğünü belirten Başkan Posbıyık, “Tabii ki yanlış bir şey olursa, arkadaşlarımız söz alacaklar, bu yanlıştır diyecekler. Bizim beklediğimiz de bu. Yanlışlarda da birleşeceğiz, doğrularda da birleşeceğiz. Ereğli’yi birlikte kalkındıracağız” dedi.

Posbıyık, yeni dönemde birlikte çalışacağı başkan yardımcılarını ise; “Belediye Başkan Yardımcılarını tespit ettik. Haluk Okur, Mehmet Tayyar Mendeş, Selma Açıkgöz, Atilla Bulak ve Oğuz Cömert Başkan yardımcısı oldu. Huzurunuzda arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

FAALİYET RAPORU REDDEDİLDİ

Toplantıda gündeminde bulunan 2018 yılı Denetim Raporu okunarak meclis üyelerine bilgi verildi. Raporun sonuç bölümünde, önceki döneme yönelik hatalı uygulamaların tekrarlanmaması konusunda tavsiyeler yer aldı.

2018 Yılı Faaliyet Raporu ise meclise bilgi verilmesinin ardından oylandı. Yapılan oylama sonucunda CHP ve AK Parti grubuna meclis üyelerinin tamamı oybirliğiyle 2018 yılı faaliyet raporunu reddetti.

Gündemdeki diğer maddelerde görüşülerek karara bağlandı. Kdz.Ereğli Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısını 2 Mayıs günü saat 14.00’te gerçekleştirecek.

 
Gösterim : 2493
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550207, Bugün: 150 kez ziyaret edilmiştir.