Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2018 Çarşamba 17:16
TAT METAL’E ÖDÜL…
Tat Metal Çelik A.Ş. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Proje Yarışmasında ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi” vizyonuyla özel sektör sanayi işletmelerinde ve kamu kurumlarda verimlilik ve yenilik artırıcı uygulamaların ve projelerin teşvik edilmesi ve başarılı örneklerin kamuoyu ile paylaşılması amacıyla her yıl düzenlenen “Verimlilik Proje Ödülleri” 2018 yılı değerlendirmesinde, Kdz. Ereğli’nin başarılı firması TAT METAL ÇELİK SAN. VE TİC. A.Ş. büyük bir başarıya imza atarak 2 projesiyle finale kalmış ve, - Verimlilik Proje Ödülleri Büyük İşletme / Ar-Ge Kategorisinde “Doğal Gaz Su Buharı Reformasyonu Yöntemiyle Hidrojen Üretimi” Projesiyle İKİNCİ olma başarısını göstermiştir.

İkincilik ödülü, Sanayi bakanlığınca düzenlenen programda TAT METAL ÇELİK adına katılan Fabrika Müdürü Sayın Egemen ÖZTÜRK'e, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK tarafından teslim edildi.

Gazete Ereğli olarak böylesine önemli bir organizasyonda yöremizi başarıyla temsil eden TAT METAL ÇELİK SAN. ve TİC. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akın TATOĞLU ve Başkan Vekili Hayrettin YAVUZ başta olmak üzere elde edilen başarıda emeği ve katkısı olan herkesi tebrik ederiz.

 
Gösterim : 2961
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553604, Bugün: 3547 kez ziyaret edilmiştir.