Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2018 Salı 14:35
“AKP’nin kendisine ş...… yaptığını” İfade Eden CHP’li Belde Belediye Başkanı Kim?
CHP İlçe başkanlığından basın yolu ile yapılan açıklama kafalarda bir çok soru işareti bıraktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar ARAS imzası ile yapılan “her omuz bu yükü taşıyamaz” başlıklı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partili olmak; Cumhuriyet ve Atatürk sahip çıkmak rant ve talan belediyeciliği değil, sosyal belediyeciliği benimsemek ağır sorumluluk gerektirir.” Vurgusu yapılırken, geçtiğimiz haftalarda AK Partiye geçen Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan DEMİRTAŞ hakkında da ilgin iddialarda bulundu.

DEMİRTAŞ için kendilerine “AKP’nin kendisine ş...… yaptığını, gitmeyi asla düşünmediğini sert bir ifadeyle belirtmiştir” şeklinde açıklamalar yaptığını ifade eden CHP İlçe Başkanlığının açıklamasının tamamı şu şekilde;

“Cumhuriyet Halk Partili olmak; Cumhuriyet ve Atatürk sahip çıkmak rant ve talan belediyeciliği değil, sosyal belediyeciliği benimsemek ağır sorumluluk gerektirir.

Her omuz bu yükü taşıyamaz.

Partimizin 31 Mart 2019 yerel seçimleri için başlattığı 1Ekim tarihli çalışmalarla birlikte Gülüç Belediye Başkanı ile yaptığım üç görüşmede; Sorun olmadığını, kısa sürede kararını vereceğini belirtti. Dördüncü kez İl Başkanı ve İl Başkan yardımcısıyla yaptığımız görüşmede ; bugüne kadar 100’ün üzerinde soruşturma geçirdiğini, o gün için 26 tane soruşturma dosyasının olduğunu 23’ünü haletliğini , 3 tanesinin devam ettiğini, partimize zarar vermemek için bunların sonuçlanmasını beklediğini, bu soruşturmaların sebebi olarak gösterdiği AKP’nin kendisine ş...… yaptığını, gitmeyi asla düşünmediğini sert bir ifadeyle belirtmiştir.

30 Ekim günü İlçe Örgütümüzün düzenlenmiş olduğu Cumhuriyet Balosunda aramızda olan Gülüç Belediye Başkan, 12.11.2013 tarihinde AKP İlçe binasındaki törende mahcup, ezilmiş, iki büklüm olarak parti değiştirmiştir. Daha da acı olanı 13.11.2018 tarihinde partimizden istifasını gerçekleştirmiştir ki; siyasetteki etik duruş ve ilkesini en güzel şekilde göstermiştir.

Parti olarak Gülüç Belediyesinin tekrar CHP belediyesi yapmak için titiz çalışmalarımız devam etmektedir. Gülüç halkı umutlu olsun hizmet odaklı belediyeciliğimize kaldığımız yerden 1 Nisan itibariyle devam edeceğiz.

Bütün bu süreçleri bilmeyen veya bilmek istemeyen, İlçe ve İl örgütümüzü, milletvekillerimizi ve eski İlçe Başkanımızı hedef alan, bununla da kalmayıp AKP Gülüç Belediye Başkanını savunan açıklamalar yapan Belde Başkanımızı gereğini yapmaya davet ediyorum.”

Sevdekar ARAS

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı

 
Gösterim : 2362
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21626193, Bugün: 4151 kez ziyaret edilmiştir.