Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2018 Cuma 19:39
AK PARTİDE ve CHP’DE NEFESLER TUTULDU, MAKAS İYİCE DARALDI!
31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimler öncesi partilerde aday belirleme telaşı devam ediyor. Emeğin başkenti Karadeniz Ereğli’de ise partilerin işi bir hayli zor görünüyor. Seçmen profili bakımından ülke geneli ortalamasının çok üzerinde bir potansiyele sahip olan Ereğli’de seçimde iddialı olan iktidar ve ana muhalefet partilerinin işini daha da zorlaştırıyor.

Böyle bilinçli ve zor bir seçmenin olduğu ilçede aday belirleme konusunda ince eleyip sık dokuyan iktidar ve ana muhalefet partisinin karşılarındaki aday adaylarını en iyi şekilde analiz edip kararlarını önümüzdeki hafta sonunda açıklamaları bekleniyor.

CHP’DE ADAY ADAYI AZ ANCAK ANKARA’DAKİ KULİSLER ÇOK HAREKETLİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli’de bir şekilde seçimi almak istiyor. Almak istiyor istemesine ama; kafaları çok karışık.

Kafalarının çok karışık olmasının sebebi aday adaylarının fazlalığı da değil, hoş zaten bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar aday adayları var.

CHP kendi içinde yapay bir sorun yumağı ile yaklaşık bir aydır mücadele ediyor.

Tabanın ve halkın yaklaşımlarını hiçe sayarak açık ara önde giden, tecrübeli ve her türlü seçmen profilinde karşılığı olan Halil POSBIYIK’sız nasıl seçim alırız tezi üzerine bir aydır kafa yoran, ancak bir milim bile ilerleyemeyen CHP kurmayları, masaya yatırdıkları Ereğli için artık karar vermek zorundalar.

Artık son kritik bir hafta içerisine girildiği şu anlarda Halil POSBIYIK ismi ağır basarken, diğer yandan da Buket MÜFTÜOĞLU’nun ismi ile birlikte eski İlçe Başkanı Sertan OCAKÇI’nın ismi de masada bulunuyor.

Önümüzdeki hafta sonuna doğru CHP Genel Merkezinin bu üç isimden birini Ereğli adayı olarak açıklaması bekleniyor.

AK PARTİ’DE ADAY BOLLUĞU OLMASINA RAĞMEN ADAY SAYISININ 4’E DÜŞTÜĞÜ İFEDE EDİLİYOR…

Uzun yıllar sonra geçtiğimiz yerel seçim ile Ereğli'yi AK Partili yapan irade bu şansını devam ettirip Ereğli'yi Ak partili Belediyeler arasında görmeye devam etmek istiyor. Ancak kafalar çok karışık!

Öyle ki; aday adaylığı sürecinde başvuru patlaması yaşayan Kdz. Ereğli Ak Parti İlçe merkezi buna sevinsin mi, üzülsün mü; bir türlü karar veremezken imdada yetişen Genel Merkez geçtiğimiz haftalarda 22 olan sayıyı 8’e indirmişti.

An itibari ile edindiğimiz bilgilere göre artık karar verme aşamasında olan Ak Parti Genel Merkezi bu sayıyı 4’e indirmiş gibi gözüküyor…

Gazete Ereğli’nin aldığı duyumlara göre eski vekillerden Fazlı ERDOĞAN’ın ismi aday adaylığı başvurusu yapmasa da listenin ilk sıralarında yer alırken, mevcut Başkan Hüseyin UYSAL’ın da ismi halen AK Parti’nin gündeminde bulunuyor olması kamuoyu tarafından da ilginç olarak yorumlanıyor.

Öte yandan bu iki isime ilaveten Erol ŞAHİN ce Yaşar CİĞER’in de AK Parti kurmayları tarafından son haftada değerlendirmeye alınıdığı ve bu 4 isim üzerinden bir ya da iki isim üzerinde uzlaşıp bu isim ya da isimler Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın onayına sunulacağı ifade ediliyor.

 
Gösterim : 2616
YORUMLAR
Aselaslisenol / Yüksel Balci
Yüksel balcı Ereğli'nin ilacı olacaktır her bakımından kanser olan Eregliye metastaz olmasına izin vermeden kökünden kaziyacaktir bütün sorunları ve Ereğli kendine gelecektir ve yok olmaya yüz tutan bir şehri yeniden canlandiracaktir
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21640060, Bugün: 45 kez ziyaret edilmiştir.