Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2018 Pazartesi 17:12
SİYASETTE 360 DERECE DÖNÜŞLER! Gökhan Demirtaş tekrar Ak Parti’de!...
Kdz.Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, CHP’den aday adaylık başvurusunda bulunmamıştı. Bu kendisini Ak Parti’ye geçeceği şeklinde yorumlanmıştı. Öyle de oldu. Alınan bilgiye göre, bugün Gökhan Demirtaş Ak Parti’li oldu ve Gülüç Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunacağı ifade ediliyor. Bilindiği üzere daha önce180 derecelik siyasi bir dönüşle AK Parti'den CHP'ye geçen GÖKTAŞ'ın, şimdi bir daha 180 derecelik dönüş ile tekrar AKP'ye dönmesi kamuoyunda siyasette 360 derece dönüşler olarak yankı ıyandırmaya başladı...

Gökhan Demirtaş hatırlanacağı üzere 2009 yılında Gülüç’te Ak Parti’den meclis üyesi olarak seçilmişti. 2013 yılında partisinden istifa ederek CHP’ye saflarına katılmıştı. 2014 yerel seçimlerinde de CHP’den belediye başkanı olarak seçilmişti.

Şimdi yine bir seçim ve yine parti değişikliği yapan Demirtaş’ın Ak Parti’den belediye başkanlığına aday adaylık başvurusu yapması bekleniyor. Aday olması halinde, 2019 seçimlerinde Gülüç halkının, bu kadar değişikliğe nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor.

Ak Parti kanalından bakıldığında pek de şaşırtıcı bir durum olmadığını görebiliyoruz. Zira geçen seçimlerde MHP oylarıyla seçilen Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’un da seçildikten bir süre sonra Ak Parti’ye geçtiği hala hafızalarda.

 
Gösterim : 1931
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21664512, Bugün: 1429 kez ziyaret edilmiştir.