Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2018 Çarşamba 17:00
Ereğli TSO'dan Saadet Oruç'a ziyaret
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO9 Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve Genel Sekreter Gündüz Acar, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç'u makamında ziyaret etti.

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve Genel Sekreter Gündüz Acar, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oruç, Kdz. Ereğli TSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç'a, Kdz. Ereğli'nin sorunları ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler aktardıklarını söyledi. Keleş açıklamasında, "Ankara'da bölgemizden yetişmiş bürokratların daha fazla görev alması bizler için büyük önem taşıyor. Ankara'da ne kadar çok bürokratımız olursa bölgemizin gelişmesine ve sorunların çözümüne daha fazla katkı sağlayacaktır, bu nedenle Saadet Hanım'a görevinde başarılar dileriz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanındayız" ifadelerine yer verdi.

 
Gösterim : 1897
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643367, Bugün: 3352 kez ziyaret edilmiştir.