Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2018 Cuma 00:22
KUMAŞ, KDZ. EREĞLİ’LİLER, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I BAĞRINA BASTI
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kdz. Ereğli İlçesinde gerçekleştirdiği mitinge Ereğli halkının, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına bastığını ve katılımın tek kelimeyle muhteşem olduğunu söyledi.

Kumaş, mitinge katılım sağlayan ve kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, “Ereğli tarihi bir günü yaşadı. Öncelikle yoğun çalışma programına rağmen Ereğli’ye gelerek halkımızla buluşan Sayın Cumhurbaşkanımıza teşriflerinden dolayı ilçem adına şükranlarımı arz ederim. Cumhurbaşkanımızın ilçemize gelmesi konusunda destek verenlere, miting alanımızın hazırlanmasında güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerimize, halkımızın miting alanına ulaşımını sağlayan halk otobüslerimize, köy minibüslerimize, ilçe ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, bende yönetim kurulu mensuplarımız ile belediye başkanımız ve ekibine çalışmalarından ötürü teşekkür ederken , en büyük teşekkür ve övgüyü miting alanını dolduran ve bizleri gururlandıran; köyünden, beldesinden ve mahallelerimizden gelerek iftar öncesi miting alanını dolduran ve Cumhurbaşkanımızın Ereğli teşriflerinde bizleri gururlandıran o muhteşem kalabalığı oluşturan emeği geçen tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Ereğlili hemşerilerimiz AK Parti hükümetleri döneminde Zonguldak il ve Ereğli ilçemize yapılan yatırımlar anlatmakla bitirilmez. Başta Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’nin gelişimi ve yatırımlar devam ederken, Türkiye coğrafyasını aşan siyaset ve yardımları ile tüm mazlum milletlerin ve ümmetin umudu olan bir dünya lideri olmuştur. Dünya lideri Erdoğan’a bölge halkı olarak bir söz verdik burada. Kıymetli halkımız Türkiye üzerinde oynanan oyunların bilincinde. Halkımız Cumhurbaşkanına, AK Partiye, milletvekillerine 24 Haziran’da en güçlü desteği vererek bir kez daha hizmet , Yerlilik ve Millilikten yana olduğunu belirtecektir. Değerli hemşerilerimiz AK Parti’ye oy vererek, 16 yıldır gerek ülke genelinde gerek ilçemizde devam eden icraatların ve yatırımların daha üst seviyelere çıkmasına vesile olacaktır. Bizlere teveccüh göstererek mitingimizi dinleyen onbinlerce vatandaşımıza, hemşerilerimize tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Kdz. Ereğli’de son zamanların en görkemli mitingini düzenlemenin mutluluğunu ve coşkusunu yaşadıklarını belirten İlçe Başkanı Mustafa Kumaş,"Ereğlilere milyonlarca kez teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Ereğliler bağrına bastı. Günlerdir partililer ile süren çalışmanın sonucu alana hedeflediğimiz bir kalabalık geldi. Emniyet yetkililerinden aldığımız kesin olmayan bilgilere göre alanda onsekizbinin üzerinde vatandaş olduğu kaydedildi. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın da Ereğli’nin Milletvekiliyim ve Ereğliyi bizzat ben takip edeceğim sözleri ile miting alanında bağ daha da kuvvetlendi. Miting alanını dolduran kalabalık bizleri de Cumhurbaşkanımızı da memnun etti. Allah, her ilçe başkanına böyle miting düzenlemeyi nasip etsin. Bu mutlu tabloyu hazırlayan başta AK Parti ilçe teşkilatım olmak üzere, sivil toplum örgütlerine, odalara, vakıflara, gönül dostlarına, hissiyatımıza ortak olan herkese teşekkür ediyorum. Şimdi Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü yerine getirmek üzere her zamankinden daha fazla çalışacağız. "diye konuştu.

 
Gösterim : 1793
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552587, Bugün: 2530 kez ziyaret edilmiştir.