Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2017 Cumartesi 17:20
EREĞLİ’DE NELER OLUYOR BÖYLE! Şimdi de sıra AK Partili vekil Faruk ÇATUROĞLU ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih ÇAKIR’a mı geldi?
Geçtiğimiz günlerde hem birebir hem de telefon yolu ile yapılan anketlerle Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL’ın icraatlarından memnun musunuz sorusunun sorulduğu anket sonrası Ereğli kamuoyunda UYSAL’ın görevden alınacağı dedikoduları ayykuka çıkmıştı.

Ereğli bu dedikodularla çalkalanırken bu anketleri kimin ne için yaptırdığı ise merak konusu olmaya başlamıştı. Anketlerin Genel Merkez tarafından yapıldığı görüşü ağır basarken Gökçebey ve Devrek belediye Başkanlarının istifasının istenmesi ile gözler Kdz. Ereğli Belediyesine dikilmişti.

Kentte günden Kdz. Ereğli Belediye Başkanın’nın ne zaman görevden alınacağı ya da alınmayacağı üzerine tartışmalarla dolup taşarken Başkan UYSAL atak yaparak sözde 3,5 yıllık icraatlarını basın yolu ile yukarılara duyurmaya çalışmıştı.

0 312 322 18 48 NOLU TELEFON BU SEFER ÇATUROĞLU VE ÇAKIR’DAN MEMNUNMUSUNUZ DİYE SORUYOR!

0 312 322 18 48 Nolu telefondan aranan Ereğlili vatandaşlar cep telefonlarını açtıklarında önce AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇATUROĞLU’ndan memnun olup olmadıkları, ardından da Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe başkanı Fatih ÇAKIR’dan memnun olup olmadıkları soruluyor.

Bu anketin geçtiğimiz haftalarda Hüseyin UYSAL için yapılan bir anketin devamı olup olmadığı tartışılırken ÇATUROĞLU ve ÇAKIR’ın da genel merkezce kara listeye alındığı dedikoduları yaygın bir kanaat olarak kamuoyu tarafından dillendiriliriyor.

 
Gösterim : 2862
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553200, Bugün: 3143 kez ziyaret edilmiştir.