Kayıt Tarihi: 5 Aralık 2017 Salı 19:14
Bırak 3,5 Senedir Yapamadıklarını Allayıp Pullayıp NAYLON ŞOW Yapmayı UYSAL? YETİŞ DOKTOR! YOL GÖÇÜYOR, TEHLİKE BÜYÜK!
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin UYSAL geçtiğimiz gün bir grup basını da beraberinde götürerek 3,5 yıllık hizmet döneminde sözde yaptıklarını anlatmaya çalıştı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin UYSAL geçtiğimiz gün bir grup basını da beraberinde götürerek 3,5 yıllık hizmet döneminde sözde yaptıklarını anlatmaya çalıştı. 2014 Yerel seçimlerinde dağıttığı seçim kitapçığında vaad ettiği hiçbir şeyden eser olmayan tanıtım gezisi kamuoyu tarafından adeta NAYLON ŞOW olarak adlandırıldı.

Özellikle seçim kitapçığında Potbaşı mevkiinde Hilal ve Yıldız şeklindeki AKM projesi yerine üç beş kaydıraktan oluşan ve adına Çocuk Dünyası dediği çocuk parkını yapması ise büyük eleştiriye yol açtı.

YETİŞ DOKTOR! YOL GÖÇÜYOR, TEHLİKE BÜYÜK!

Geçtiğimiz gün Doktorlar sitesine çıkan ve Cehennemağzı mağaralarına bakan yoldaki istinat duvarının çökmesi sonucunda oluşan büyük yarık ve sonrasında yolun kapanması üzerine sıkıntı yaşayan bölge halkı Doktordan böyle Naylon Şowlar yerine gerçek icraatlar bekliyor.

Büyük tehlike arzeden yolun bir an önce eski haline getirilmesinin gerektiğinin altı çizilirken bölgede aşırı bir şekilde yapılanmaya izin veren Ereğli belediyesinin bu bölgede her hangi bir zemin etüdünü yapıp yapmadığı ise merak konusu!

 
Gösterim : 3249
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549512, Bugün: 3617 kez ziyaret edilmiştir.